Ads Top

Έξαλλοι στο Λιμάνι !


Στα κάγκελα είναι στον Πειραιά με αφορμή τελευταία δημοσιεύματα που απαξιώνουν τις κινήσεις της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι. Διάβασε τις ατάκες που τσακίζουν κόκαλα!




Έξαλλοι ήταν χθες στον Ολυμπιακό με μια σειρά δημοσιευμάτων, που στο Λιμάνι τα θεωρούν κατευθυνόμενα, προκειμένου να κάνουν κακό στην ομάδα και να την πλήξουν εν όψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, χθες υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα, τα οποία στον Ολυμπιακό τα θεωρούν το λιγότερο κακόβουλα.

Βάσει των όσων γράφτηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπου και όχι μόνο, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν μόνο το κομμάτι της είσπραξης από την παραχώρηση πρωτοκλασάτων παικτών και καθόλου εκείνο της ενίσχυσης το ρόστερ, ενώ γινόταν ακόμα λόγος για αποδυνάμωση της ομάδας ενόψει των ευρωπαϊκών της αναμετρήσεων στη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς και των ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οπως έλεγαν στελέχη της "ερυθρόλευκης" διοίκησης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη, "έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για το γεγονός ότι παραχωρήσαμε έναν παίκτη μας με 16 εκατ. ευρώ σε ομάδα από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ενώ την ίδια ώρα παρουσιάζονται ως τεράστιες επιτυχίες πωλήσεις παικτών με 2 και 3 εκατ. ευρώ".

Στο Ολυμπιακό έκαναν λόγο για υπόγειες διαδρομές ειδήσεων και για "κατά παραγγελίαν" κριτική εις βάρος της ομάδας, ώστε να καλύπτεται η αδυναμία των αντιπάλων του στην ελληνική ποδοσφαιρική σκηνή στο να επενδύσουν, αλλά και να κάνουν σοβαρές εμπορικές κινήσεις. Σκοπός τους επίσης είναι να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα στα μάτια τόσο των ερυθρόλευκων φιλάθλων όσο και των ομολόγων τους στις υπόλοιπες ομάδες.

Μάλιστα, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά από το Λιμάνι δεν μπορεί παρά να είναι εκ του πονηρού το να παρουσιάζονται ως "μπαλώματα" παίκτες με θητεία στην Πρέμιερ Λιγκ και σε άλλα πολύ μεγάλα πρωταθλήματα, όπως συμβαίνει με τους Σισοκό και Παρέδες, αλλά την ίδια ώρα να διαφημίζεται ως ...υπερ-παίκτης πολυτελείας ο Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος είχε προταθεί πολλάκις στους Ερυθρολεύκους και μάλιστα, με ένα κόστος της τάξης των 120.000 ευρώ!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.