Ads Top

Τρελή «μπηχτή» Μπέντο για άσο του Ολυμπιακού – Δείτε τι έκανε ο παίκτης και τον ...τρέλανε!


O Πορτογάλος τεχνικός "φωτογράφησε" ξεκάθαρα βασικό ποδοσφαιριστή του, μετά τον αγώνα την ΑΕΛ, καθώς λίγο έλειψε να βάλει τους Ερυθρόλευκους σε μεγάλους μπελάδες!

Ο Πάουλο Μπέντο εμφανίστηκε ικανοποιημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς με την ΑΕΛ, αφού ο Ολυμπιακός πήρε μια εύκολη νίκη αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά, πάντως, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο Πορτογάλος εστίασε στα ατομικά λάθη των παικτών του στην άμυνα.

Στην ουσία ο Μπέντο αναφέρθηκε εμμέσως πλην σαφώς σε ένα συγκεκριμένο παίκτη επειδή λειτούργησε ως …ερασιτέχνης σε κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Ο λόγος για τον Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια, ο οποίος λίγο έλειψε να βάλει την ΑΕΛ ξανά στο παιχνίδι κι ενώ το ματς ήταν στο 2-0.

Συγκεκριμένα, στο 82’ ο Ισπανός πήγε να γυρίσει την μπάλα με το στήθος από μακριά στον Καπίνο, ωστόσο δεν υπολόγισε την παρουσία του αντιπάλου επιθετικού σε κοντινή απόσταση, με αποτέλεσμα αυτός να κλέψει την μπάλα και ο Ολυμπιακός να γλιτώσει το γκολ χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του τερματοφύλακά του και του Μπρούνο Βιάνα. Δείτε τη φάση ΕΔΩ, στο 4.40 του βίντεο

Ενόψει της αναμέτρησης με την Οσμάνλισπορ για το Europa League την Πέμπτη, ο Μπέντο δεν μπορεί να ρισκάρει τέτοια λάθη και έτσι έστειλε ...μήνυμα μέσω των δηλώσεών του. Ο Ντε Λα Μπέγια, πάντως, δεν φαίνεται να έχει πολύ μέλλον στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, ειδικά μετά τη σημερινή του γκάφα.

Ο Ισπανός πήρε την ευκαιρία του, αφού ο 47χρονος τεχνικό κράτησε τον Σισοκό στον πάγκο, ωστόσο δεν την εκμεταλλεύτηκε. Θα αποτελέσει πολύ μεγάλη έκπληξη εάν ο Γάλλος, που έχει δώσει πολύ καλά δείγματα γραφής στις πρώτες του εμφανίσεις μέχρι στιγμής, δεν είναι βασικός στο αριστερό άκρο της άμυνας κόντρα στην τουρκική ομάδα...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.