Ads Top

ΠΑΟΚ με σπασμένα τα φρένα!


Κάποιος να σταματήσει τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς πέρασε και από την έδρα της ΑΕΛ, επικρατώντας με 2-0 και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς. Ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό για να έρθει ο Μάτος στο 61' να «κλειδώσει» το τρίποντο για την ομάδα του.




Ντεμπούτο για τον Πέδρο Ενρίκε που στα 25 λεπτά που έπαιξε, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και έτοιμος να βοηθήσει, ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής και ο Πρίγιοβιτς!

Το ματς



Τι κι αν το παιχνίδι ξεκίνησε δέκα λεπτά αργότερα, λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας που δημιουργήθηκε από τα καπνογόνα που άναψαν οι οπαδοί της ΑΕΛ; Αυτό δεν επηρέασε καθόλου τον ΠΑΟΚ που συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς ήταν κυρίαρχοι στα πρώτα 45 λεπτά, έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σκόραραν ένα γρήγορο τέρμα που τους έλυσε τα πόδια!

Με τη συμπλήρωση 9 λεπτών, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ χάρη στο πείσμα και την επιμονή του. Ο νεαρός άσος έχασε τη μπάλα από τον Φατιόν, αλλά κυνήγησε τη φάση και εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια μεταξύ του Αλβανού χαφ και του Μονιάκη, τσίμπησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του δεύτερου και με εξαιρετικό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Η ΑΕΛ, πάντως, λίγο έλειψε να απαντήσει δύο λεπτά μετά αλλά ο Γλύκος… έβγαλε το σουτ του Γκαγιέχο μέσα από την περιοχή.

Στο 24’ οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμη μια ευκαιρία να σκοράρουν, αλλά το σουτ του Τσίμιροτ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ δεν βρήκε τον στόχο μέσα από την περιοχή μετά από ένα-δύο με τον Μυστακίδη. Στο 41ο λεπτό δε, το τρομερό πλασέ του Τσίμιροτ από τα όρια της περιοχής σταμάτησε στη συμβολή των δοκών του Ξενοδόχοφ, γλιτώνοντας την ΑΕΛ από ένα δεύτερο γκολ.

Ο Τσιώλης με την έναρξη του δευτέρους μέρους έκανε δύο αλλαγές, θέλοντας να διορθώσει τα κακώς κείμενα του πρώτου 45λεπτου. Και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης είχε τον έλεγχο αλλά και πάλι δεν μπορούσε να απειλήσει, με μοναδική εξαίρεση μια κεφαλιά του Ναζλίδη που πέρασε άουτ στο 58’. Τρία λεπτά μετά, ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» το τρίποντο. Ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά και ο Μάτος με κεφαλιά σκόραρε για ακόμη μια φορά μέσα στη σεζόν, γράφοντας το 2-0 και φτάνοντας τα 5 γκολ στο πρωτάθλημα.

Ο «δικέφαλος του βορρά» είχε κλειδώσει τη νίκη και ο Ίβιτς έδωσε την ευκαιρία στον Ενρίκε να κάνει το ντεμπούτο του, αλλά και στον Πρίγιοβιτς να πάρει χρόνο στα πόδια. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ στα περίπου 25 λεπτά που έπαιξε έδειξε κατευθείαν έτοιμος να προσφέρει. Είχε καλή επαφή με τη μπάλα αλλά και με τους συμπαίκτες του, ενώ έδειξε πως διαθέτει καλή τεχνική. Το τελικό 2-0 ανέβασε τον ΠΑΟΚ στους 32 βαθμούς και στη δεύτερη θέση, με την ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς να φτάνει τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Μονιάκης (46’ Αβραάμ), Τίκο, Φάρκας, Ρέντζας, Μασαλέσα, Φατιόν (68’ Ευμορφίδης), Κόντορ, Ναζλίδης, Γκαγιέχο, Τσακοπίνο.

Στον πάγκο: Θεοδωρόπουλος, Αναστασόπουλος, Βαρέλα, Γκόλιας, Κάπος, Καπός, Ευμορφίδης.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Μαλεζάς, Κρέσπο, Λέοβατς, Σάκχοφ (86’ Χαρίσης), Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδης (67’ Ενρίκε), Κουλούρης (74’ Πρίγιοβιτς).

Στον πάγκο: Μπρκιτς, Κάτσε, Βαρέλα, Κίτσιου.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)
Βοηθοί: Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς), Κοσμάς Χαρίσης (Γρεβενών)
Τέταρτος: Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)

sport-fm
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.