Ads Top

Θέλει ΑΕΚτζή για τον Άρη ο Καρυπίδης αλλά μάλλον πάει σε ...Ολυμπιακό!


Χαμός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μετά το νέο στραπάτσο! Τι ετοιμάζεται να κάνει το αφεντικό του συλλόγου και ποια θα είναι η αντίδραση της ήδη αγανακτισμένης εξέδρας;

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις στον Άρη μετά και τη νέα γκέλα στο πρωτάθλημα απέναντι στην Σπάρτη που άφησε την ομάδα πολύ πίσω στη μάχη που δίνει για την άνοδο στη Super League.

Όπως όλα δείχνουν, οι Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να τελειώσει από τον πάγκο τον Νίκο Αναστόπουλο, ενώ ήδη γίνονται επαφές με υποψήφιους προπονητές από την ελληνική αγορά.

Ο διακαής πόθος του αφεντικού του συλλόγου είναι, όπως σας είχε "φωτογραφίζει" πριν από μέρες ο SportDog, ο Τραϊνός Δέλλας, ωστόσο ο πρώην κόουτς της ΑΕΚ δε δείχνει πολύ θετικός να αναλάβει στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε αυτή τη δύσκολη φάση.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο Σκύλος, έγινε και χθες μία προσέγγιση προς τον "Κολλοσό", ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι τώρα κοινό σημείο επαφής. Εξάλλου, ο παλαίμαχος στόπερ θα ενδιαφερόταν αυτή τη στιγμή για ένα πιο ελκυστικό πρότζεκτ, όπως είναι αυτό του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο φημολογείται ότι υπάρχει "φλερτ".

Όπως και να έχει, η περίπτωση του Δέλλα, όσο και να θέλει ο Καρυπίδης, δε δείχνει να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και μοιραία το ενδιαφέρον στρέφεται προς τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες μέρες από την Τρίπολη.

Πάντως, είναι ένα καλό ερώτημα πώς θα αντιμετωπίσουν οι οπαδοί του Άρη, οι οποίοι αυτή τη στιγμή "βράζουν" στην κυριολεξία, τον παλαίμαχο πορτιέρο, ο οποίος είναι ταυτισμένος επί χρόνια με τον Ολυμπιακό...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.