Ads Top

Ήρθε ο παικταράς και "τελειώνει" βασικός από τον Ολυμπιακό - Τι συμβαίνει με Μπέντο και Καρντόσο!


Ποιος ποδοσφαιριστής, που μέχρι πρότινος θεωρούνταν 11δάτος στους πρωταθλητές, ετοιμάζεται να πάει πάγκο και ποιος θα πάρει τη θέση του; Ένα "κλικ" για την απάντηση!




Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση κόντρα στον Άρη, όμως για ακόμα ένα ματς δεν έπεισε με την απόδοσή του.

Οι Πειραιώτες ήταν ανώτεροι για περίπου 70 λεπτά, ωστόσο για να βρουν το γκολ της πρόκρισης, χρειάστηκαν κάποιες καραμπόλες και το κοντινό πλασέ του Σισοκό.

Ο Γάλλος μπακ, που πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα, ήταν συνολικά καλός, ενώ σίγουρα δεν είναι τυχαίο πως είχε και τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου για τους Πειραιώτες.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Ερυθρολεύκων, δείχνει πως πολύ γρήγορα μπαίνει στο κλίμα της ομάδας και ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, βελτιώνεται συνεχώς. Είναι ένας μπακ αρκετά επιθετικός, που βοηθάει στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού (στο πρώτο 45λεπτο οι Πειραιώτες δημιουργούσαν μόνο από την πλευρά του), ενώ και στα ανασταλτικά του καθήκοντα είναι σταθερός.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, ο Πάουλο Μπέντο έχει εξίσου καλή άποψη για τον Γάλλο μπακ και μάλλον είναι θέμα χρόνου να του δώσει φανέλα βασικού σε όλες τις διοργανώσεις, αφήνοντας έτσι εκτός τον Ντε Λα Μπέγια και βάζοντας τον Ρέτσο στην κανονική του θέση, αυτή του στόπερ.

Ο Ισπανός μπακ, άλλωστε, δεν έχει ικανοποιήσει με τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, ενώ λόγω των συχνών τραυματισμών του, έχει μείνει στα …πιτς για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δύσκολα επομένως θα ξαναδούμε τον Ντε Λα Μπέγια στο αρχικό σχήμα, ειδικά σε σοβαρά ματς, ενώ σε εξαιρετικά δύσκολη θέση βρίσκεται και ο Όσκαρ Καρντόσο. Ο Παραγουανός με τον Άρη δεν ήταν καλός, ωστόσο θα μπορούσε να είναι είχε πετύχει ένα γκολ, όταν το σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής σταμάτησε στο δοκάρι.

Σε σύγκριση, λοιπόν, με τον εξαιρετικό και σήμερα Ανσαριφάρντ, ο Καρντόσο είναι πολύ πιο πίσω σε αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή, αν και ο Μπέντο επιμένει να μην το ...βλέπει. Άραγε για πόσο ακόμα;

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.