Ads Top

ΑΕΚ - Βέροια: Η κριτική της ΑΕΚ


Η ατομική κριτική των ποδοσφαιριστών της Ένωσης για το εντός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια (6-0).


Μπάρκας: Πέρασε ένα ήσυχο απόγευμα, αλλά στις περιπτώσεις που χρειάστηκε να... συμμετάσχει στο παιχνίδι ήταν σταθερός.

Γκάλο: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού, βοήθησε πολύ επιθετικά με τις προωθήσεις του.

Δες εδώ την βαθμολογία της ομάδας σου!

Λαμπρόπουλος: Συνέχισε τις πολύ καλές τελευταίες εμφανίσεις του, όντας πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του με ωραίο πλασέ.

Βράνιες: Ήταν σχεδόν άριστος στον... τομέα ευθύνης του, το πρώτο γκολ ξεκίνησε από δική του μπαλιά, ενώ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της ΑΕΚ.  

Ντίντακ: Έκανε ένα καλό παιχνίδι, με ισορροπία στα ανασταλτικά και τα επιθετικά του καθήκοντα. Αντικαταστάθηκε νωρίς για να πάρει ανάσες.

Γιόχανσον: Βρίσκεται σταθερά σε πολύ καλή φόρμα και αυτό έχει παίξει σημαντικό ρόλο στο διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει η ΑΕΚ.

Αϊντάρεβιτς: Κάλυψε το κενό του τιμωρημένου Σιμόες, κάνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση, τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι του παιχνιδιού, όσο και στο δημιουργικό.

Μάνταλος: Επέστρεψε... φτιαγμένος, δημιουργώντας δύο γκολ και πετυχαίνοντας ο ίδιος ακόμη ένα, με μια καταπληκτική κεφαλιά.

Χριστοδουλόπουλος: Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι. Πέτυχε δύο γκολ, θα μπορούσε να βάλει κι άλλο, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις είχε και δημιουργικό ρόλο.

Αραούχο: Έπαιξε ως περιφερειακός επιθετικός και μπορεί να μη σκόρε ο ίδιος, αλλά είχε σημαντικότατη συμμετοχή στην επιθετική λειτουργία της ομάδας. Από δικό του σουτ ξεκίνησε το 2-0, έβγαλε ακόμη δυο τρεις πολύ καλές πάσες.

Πέκχαρτ: Έκανε τρομερή σέντρα στον Μάνταλο για το 3-0, είχε συμμετοχή στις ευκαιρίες της ομάδας και θα μπορούσε να έχει σκοράρει και ο ίδιος αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια.

Οι αλλαγές

Βινίσιους: Τα πρώτα δείγματα γραφής του ήταν θετικά. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά, έκανε κούρσες με τη μπάλα, είχε συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι.

Κολοβέτσιος: Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν σταθερός, με σωστές επεμβάσεις.

Πατίτο: Από δική του όμορφη ενέργεια ήρθε το έκτο γκολ της ΑΕΚ, ενώ έχασε μια μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει και ο ίδιος.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.