Ads Top

Δυσάρεστες εξελίξεις σε ΠΑΟ – Αρνητικοί Ουζουνίδης και Λύμπε - Τα χειρότερα δεν τα 'χει δει κανείς ακόμη!


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στους "πράσινους", ωστόσο οι μέρες που ακολουθούν θα είναι ακόμα πιο δύσκολες τόσο για τo σύλλογο όσο και για τον κόσμο...




Πολύ δύσκολες καταστάσεις βιώνει ο Παναθηναϊκός, καθώς παρά το γεγονός ότι είχε κριθεί επιτακτική η ανάγκη για ενίσχυση του ρόστερ από τον προπονητή, δεν κατέστη δυνατό να γίνουν μεταγραφές, παρά τη μεγάλη προσπάθεια του Νίκου Λυμπερόπουλου να ολοκληρώσει κάποιο deal, έστω και στο παρά ένα από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Υπάρχει, βέβαια, η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων παικτών από το Τριφύλλι, ωστόσο το γεγονός ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να ανοιχτεί οικονομικά κάνει πολύ δύσκολο το έργο του νέου τεχνικού διευθυντή.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το όνομα του Βίκτορ Βάθκεθ, που ήρθε σήμερα στο προσκήνιο για τους Πράσινους, δεν μπορεί να απασχολήσει σοβαρά, καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο κοντά στο 1 εκ. ευρώ (τόσα ζήτησε προ ημερών από τη Σταντάρ Λιέγης), ενώ την ίδια στιγμή τόσο ο Νίκος Λυμπερόπουλος όσο και ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι αρνητικοί σε αυτή τη φάση για να αποκτηθεί παίκτης που δε θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Συγκεκριμένα, οι δύο παλαίμαχοι άσοι δεν επιθυμούν να έρθει κάποιος ποδοσφαιριστής, απλά για να παρουσιαστεί ως μία κίνηση ενίσχυσης, αν δεν είναι πραγματικά σε θέση να προσφέρει και να ανεβάσει το επίπεδο της ομάδας. Γι΄ αυτό και οι πιθανότητες απόκτησης κάποιου ποδοσφαιριστή, ακόμα και ελεύθερου, δεν είναι πολλές.

Πάντως, με όσα έγιναν τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη επιβεβαιώθηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Παναθηναϊκός έχει μπει ξανά σε εποχή σκληρού μνημονίου και, μάλιστα, φαίνεται ότι το επόμενο διάστημα θα είναι ακόμα πιο δύσκολο, καθώς όσοι βρίσκονται κοντά στην ΠΑΕ διαισθάνονται ότι μόλις άρχισε η περίοδο της λιτότητας και πως το μέλλον θα είναι ακόμα πιο δυσοίωνα τα πράγματα.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.