Ads Top

Της κακομοίρας: Λάθος η φυγή του Φακούντο Περέιρα


Τελικά ο Φακούντο Περέιρα φεύγει από την ομάδα του ΠΑΟΚ και πηγαίνει να αγωνισθεί σε ομάδα της Αργεντινής. Σαν χθες μου φαίνεται που λέγαμε ότι κακώς κόπηκε από την λίστα των ποδοσφαιριστών για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τον δήλωσαν τελευταία στιγμή, χωρίς φυσικά να το μετανιώσουν. Αφού δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ με τα δικά του χαρακτηριστικά, γιατί τον αφήνουν να φύγει;




Όταν έχεις ποδοσφαιριστές όπως ο Κλάους Αθανασιάδης και ο Κουλούρης που δε σου κάνουν γκολ, και παίρνεις έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Μπίσεσβαρ που είναι ίδια κοψιά, είναι πραγματικά να απορείς. Αυτό που ξέρω είναι ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που θα έπρεπε να πάρει, γιατί μάλλον κάποιοι δεν τον γούσταραν πιο πάνω από τον Ίβιτς. Τώρα το πρόβλημα το έχει ο Σέρβος που είπε ότι τον ήθελε να μείνει στην ομάδα.

Το ερώτημα είναι γιατί να θέλει να φύγει από την ομάδα; Γιατί όπως δήλωσε ο Ίβιτς θέση βασικού δεν έχει κανένας καπαρωμένη, ή συνέβη κάτι διαφορετικό; Και με τη Σάλκε τώρα στην Ευρώπη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μπίσεσβαρ και θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ έναν ποδοσφαιριστή με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Περέιρα, ποιος είναι αυτός που θα βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά;

Η αλήθεια είναι ότι ο Περέιρα και ταχύτητα είχε και εύκολος στο γκολ είναι και καλά στημένα χτυπήματα έχει. Δεν θα πρέπει να ξεχνάς όμως ότι ο Περέιρα  μαζί με τον Τζιόλη, ήταν οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν στο «φάγωμα» του Αναστασιάδη. Το πρόβλημα έπρεπε να το δώσει  λύση η διοίκηση, η οποία μάλλον δεν τον ήθελε.

Ο κόσμος τον αγάπησε και το έδειχνε όποτε έβλεπε να μπαίνει  στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα που φεύγει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει μια ενναλακτική που θα μπορούσε να τον βοηθήσει σημαντικά τουλάχιστον στα δικά μου μάτια στη δύσκολη συνέχεια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη.

Εγώ ξέρω ότι φέτος η πίσω γραμμή του ΠΑΟΚ και ο Ροντρίγκες, καθάρισαν την μπουγάδα στο γκολ. Περιμένω με αγωνία να δω ποιος θα παίξει βασικός στο επόμενο παιχνίδι στη θέση του φορ. Αν παίξει ο Κουλούρης, θα πέσει πολύ γέλιο.

metrosport
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.