Ads Top

Βράζει ο Ουζουνίδης στον ΠΑΟ - "Του έφεραν" παίκτη απ' τη ...B' Εθνική – Τι τρέχει με πρώην άσο του ΠΑΟΚ!


Απίστευτες καταστάσεις στο Τριφύλλι, τρελαίνουν τον προπονητή του Παναθηναϊκού, που ετοιμάζεται, μαζί με τον Λυμπερόπουλο, να αλλάξουν τα πάντα στην ομάδα! Κάτι μυρίσαμε...




Ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε χθες το παράπονό του, για το γεγονός ότι δεν έγινε μεταγραφή τον Γενάρη, κάτι που δείχνει, βεβαίως, ξεκάθαρα την απογοήτευσή του επειδή δεν έγιναν πράξη οι εισηγήσεις του για ενίσχυση.

Στην πραγματικότητα ο Έλληνας προπονητής βρίσκεται σε ...αναμμένα κάρβουνα γιατί πλέον γνωρίζει ότι πρέπει να σώσει ό,τι σώζεται από τη φετινή σεζόν αξιοποιώντας το υπάρχον ρόστερ, το οποίο έχει κατά τη γνώμη του πολλές ελλείψεις και αδυναμίες.

Πάντως, υπάρχει ανοιχτό το παράθυρο για την απόκτηση ελεύθερων παικτών, αν και οι δυσκολίες για να έρθει αυτή τη στιγμή κάποιος παίκτης που δεν έχει ομάδα είναι πάρα πολλές, όπως σας εξηγήσαμε και σε χθεσινό θέμα.

Γι΄ αυτό, άλλωστε, θεωρείται και σχεδόν απίθανο να γίνει κάτι τώρα με την περίπτωση του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου και έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ. Οι Πράσινοι έχουν αυτή τη στιγμή τρεις τερματοφύλακες, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει να εμπιστεύεται ως πρώτο τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, οπότε είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκτηθεί και τέταρτος πορτιέρο για μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πάντως, γενικότερα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πιστεύει αυτά που συνέβαιναν στην ομάδα όταν ανέλαβε και αφορούσαν τις μεταγραφές, καθώς ο κάθε μάνατζερ είχε πρόσβαση στην ΠΑΕ και έφερνε προτάσεις για τους πελάτες του, οι οποίοι πολλές φορές ήταν παίκτες αμφιβόλου αξίας.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η πάντα έγκυρη στήλη του σκύλου στο Twitter, "SportDog Penalty", στα γραφεία της "πράσινης" ΠΑΕ έφτασε πρόταση, την περίοδο που μόλις είχε αναλάβει και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, για ποδοσφαιριστή από τη ...Football League!


Αδιανόητα πράγματα, βεβαίως, όταν μιλάμε για ένα σύλλογο του διαμετρήματος του Παναθηναϊκού που οφείλει να δουλεύει σε αυτές τις περιπτώσεις με τα κορυφαία μανατζερικά γραφεία.

Όπως και να έχει, όμως, αυτές οι καταστάσεις ανήκουν, πλέον, στο παρελθόν, καθώς τόσο ο προπονητής όσο και νέος τεχνικός διευθυντής οδηγούν με τις κινήσεις τους την ομάδα προς τη σωστή κατεύθυνση και θέλουν να καταργήσουν οτιδήποτε λάθος και παράλογο γινόταν πριν και έφερε, βεβαίως, τη "σφραγγίδα" του Αντρέα Στραματσόνι...




sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.