Ads Top

ALERT!Εξελίξεις με Περέιρα!


O Φακούντο Περέιρα δεν κατάφερε να βρει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον ΠΑΟΚ, λόγος για τον οποίο ζήτησε να φύγει από τον «Δικέφαλο».




Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «ασπρόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2018, βρίσκεται μία… ανάσα από τον δανεισμό του στην Κολόν Σάντα Φε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο Περέιρα θα αναχωρήσει αργότερα μέσα στην ημέρα για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί την πιο απτή επιβεβαίωση για τον διαφαινόμενο επαναπατρισμό του Αργεντινού, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο.

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο κοντινό του περιβάλλον, στην παρούσα φάση προτεραιότητα για εκείνον είναι να βρει στην Κολόν τον χρόνο συμμετοχής που δεν είχε στον ΠΑΟΚ, παίρνοντας αρκετά παιχνίδια στα πόδια του για το επόμενο εξάμηνο.

Ο Αργεντινός φεύγει σαν φίλος από τον «Δικέφαλο» και είναι διατεθειμένος να συζητήσει εκ νέου για το μέλλον του στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο καλοκαίρι, κάτι που τη δεδομένη χρονική αποτελεί δείγμα των προθέσεων του, χωρίς κανείς να μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί με την επανεξέταση της περίπτωσης του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.