Ads Top

Προσφέρει 400.000.000 ευρώ στον Κόντε και δώρο τον Μανωλά!


Η διοίκηση της Ίντερ θέλει να κάνει το "κόλπο γκρόσο" το καλοκαίρι και έχει ως μεγάλο στόχο να φέρει στον πάγκο της τον Αντόνιο Κόντε ενώ θα του προσφέρει ως δέλεαρ τρεις παίκτες, ένας εκ των οποίων ο Κώστας Μανωλάς!

Η Ίντερ εμφανίζεται αρκετά βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα με την έλευση του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της όμως φαίνεται πως οι Κινέζοι επενδυτές που έχουν αναλάβει τα ηνία της θεωρούν πως ο "εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" και για αυτό το λόγο ετοιμάζονται για ποδοσφαιρική επανάσταση σε λίγους μήνες από τώρα.
Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η τορινέζικη "Tuttosport" ο μεγάλος τους στόχος είναι να φέρουν στην άκρη του πάγκου τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος στο διάστημα που εργάστηκε στην Ιταλία σε υψηλό επίπεδο κατέκτησε τρία πρωταθλήματα σε ισάριθμες σεζόν του στην Γιουβέντους και έβαλε τις βάσεις για την απόλυτη κυριαρχία της "βέκια σινιόρα" εντός των συνόρων από το 2011 και μετά.


"Τρέλες της Ίντερ για Κόντε", αναφέρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της τορινέζικης "Tuttosport"
Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι να φύγει ο Ιταλός από την Τσέλσι, με την οποία είναι μάλιστα φαβορί να κατακτήσει τον τίτλο της Premier League από την πρώτη του κιόλας σεζόν στο Νησί, και για αυτό η Suning ετοιμάζεται να του προσφέρει 60.000.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών (15 εκ.ευρώ το χρόνο).


Υπάρχει όμως και... συνέχεια αφού σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι διοικούντες των "νερατζούρι" θα δώσουν μπάτζετ 400.000.000 ευρώ στην επόμενη μεταγραφική περίοδο για να διαχειριστεί ο Κόντε ενώ θα του υποσχεθούν πως αν συμφωνήσει θα του "κλείσουν" τρεις ποδοσφαιριστές: τον Μάρκο Βεράτι από την Παρί Σεν Ζερμέν, τον Φεντερίκο Μπερναρντέσκι από την Φιορεντίνα και τον Κώστα Μανωλά από την Ρόμα για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον τώρα που είναι στον πάγκο της Τσέλσι.

Ο Κώστας Μανωλάς έχει μπει εδώ και λίγο καιρό στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ίντερ και θέλουν να επενδύσουν στον Έλληνα άσο για το κέντρο της άμυνάς τους
Λέτε το σενάριο αυτό να γίνει πραγματικότητα σε λίγους μήνες από τώρα και να δούμε τον Έλληνα άσο στην Ίντερ υπό τις οδηγίες του Κόντε;

*contra.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.