Ads Top

Το πρώτο γκολ της Σαπεκοένσε και η αφιέρωση στον ουρανό! (video)


Η Σαπεκοένσε βγήκε ξανά στον αγωνιστικό χώρο μετά την τραγωδία στο Μεντεγίν - όπου ξεκληρίστηκε η ομάδα - και ο σκόρερ του πρώτου γκολ της στο φιλικό με την Παλμέιρας, Ντόουγκλας Γκρόλι, το αφιέρωσε στη μνήμη των θυμάτων. (video)


Προσπαθεί σιγά-σιγά να ορθοποδήσει και αποδείξει αυτό που λένε σε αυτές τις περιπτώσεις, ότι δηλαδή η ζωή συνεχίζεται. Η Σαπεκοένσε ξεκληρίστηκε με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στο Μεντεγίν της Κολομβίας.

Με σεβασμό στα θύματα της τραγωδίας, η ομάδα του Σαπεκό προσπαθεί να συνεχίσει. Οι τρεις ποδοσφαιριστές της που επέζησαν της αεροπορικής τραγωδίας στην Κολομβία τον περασμένο Νοέμβριο, παρέλαβαν το Σάββατο (21/1) το τρόπαιο του Copa Sudamericana.

Λίγο μετά διεξήχθη και το πρώτο φιλικό μετά την τραγωδία, με αντίπαλο την Παλμέιρας. Το πρώτο γκολ της ομάδας πέτυχε ο  Ντόουγκλας Γκρόλι.

Το γκολ ελάχιστη σημασία έχει - ακόμη κι αν δεν επρόκειτο για φιλική αναμέτρηση - ως προς τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Ο πανηγυρισμός, αντίθετα, έχει τη δική του σημειολογία. Δείτε τον σκόρερ να πανηγυρίζει προς τον ουρανό.

Από σεβασμό στη μνήμη αυτών που έφυγαν από τη ζωή, αλλά δεν έφυγαν ποτέ από τις σκέψεις των οπαδών της βραζιλιάνικης ομάδας, αλλά και της παγκόσμιας φίλαθλης κοινής γνώμης:



*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.