Ads Top

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις για τo deal της χρονιάς – Συμφωνία ΠΑΟΚ για Ανσαριφάρντ, η θέση του Ιρανού!


Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το καυτό θέμα της επόμενης ομάδας του παικταρά της Ν. Σμύρνης. Τι λένε στο Δικέφαλο, τι από τον Πανιώνιο και τι σκέφτεται ο ποδοσφαιριστής!


Πριν από λίγο, έγινε γνωστό από επίσημα χείλη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, o Δικέφαλος του Βορρά περιμένει την τελική απάντηση του 26χρονου Ιρανού επιθετικού, έχοντας κάνει την υψηλότερη πρόταση σε σχέση με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του.

Ο Πανιώνιος από την πλευρά του δηλώνει επίσημα μέσω του Νίκου Ζαμάνη πως τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Ανσαριφάρντ, με το θέμα όμως να παραμένει "παγωμένο" τις τελευταίες ώρες λόγω της στάσης του ποδοσφαιριστή και του μάνατζέρ του όπως λένε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει τελεσίγραφο στον Ιρανό και περιμένει την τελική του απάντηση κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας για να απαντήσει στην πρόταση που έχει στα χέρια του, ενώ του έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο Δικέφαλος του Βορρά δεν πρόκειται να μπει ούτε σε μια διαδικασία πλειστηριασμού με καμία άλλη ομάδα ούτε σε κινήσεις που αποσκοπούν στη δημιουργία εντυπώσεων.

Βλέποντας, βέβαια, πως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Ανσαριφάρντ και ο μάνατζέρ του να παίζουν παιχνίδι για να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει όπως τονίζουν οι άνθρωποί του να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους υπόλοιπους επιθετικούς που βρίσκονται στο μπλοκάκι του Λούμπος Μίχελ, ο οποίος παραμένει υπό πίεση μιας και ακόμα δεν έχει καταφέρει να φέρει στην Τούμπα τον σέντερ φορ που τόσο θέλει ο Βλάνταν Ίβιτς.

Μία πίεση, που από χθες μεγάλωσε και άλλο μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα, όπου φάνηκε ξεκάθαρα για μία ακόμα φορά πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει αυτή τη στιγμή έναν επιθετικό που έχει ικανοποιητικά ποσοστό στην μετατροπή των ευκαιριών σε γκολ…

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ από την πλευρά του, συνεχίζει να κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, γνωρίζοντας όμως πως στον ΠΑΟΚ θα βρει αμέσως τον χρόνο συμμετοχής που θέλει αλλά και τα τριπλάσια σχεδόν χρήματα από αυτά που παίρνει στον Πανιώνιο. Εάν βέβαια ο Ολυμπιακός ή κάποια άλλη ομάδα του προσφέρει τα …τετραπλάσια, τότε ίσως προτιμήσει να γίνει κάτοικος Πειραιά ή εξωτερικού παρά Τούμπας…

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.