Ads Top

Νέο τρελό deal Μαρινάκη! Με «χρυσάφι» φεύγει ο Μιλιβόγεβιτς - Γιατί δεν τον πήρε ο Μάρκο Σίλβα!


Στην Αγγλία θα αγωνίζεται πλέον ο Σέρβος άσος, καθώς ο Ολυμπιακός έκανε δεκτή την «τρελή» πρόταση της Κρίσταλ Πάλας. Τα νούμερα… είναι απαγορευτικά για την Ελλάδα.




Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε την καριέρα του ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς στον Ολυμπιακό, καθώς το παιχνίδι στην Βέροια, που κρίθηκε από δικό του γκολ, ήταν το τελευταίο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έκανε δεκτή την τελευταία πρόταση της Κρίσταλ Πάλας και έδωσε το «οκ» για την πώληση του Σέρβου άσου στην Premier League, με ένα ποσό που πλησιάζει στα 16 εκατομμύρια ευρώ!!!

Θυμίζουμε, πως από τις πρώρες μέρες ο Sportdog σας είχε ενημερώσει ότι οι Πειραιώτες δεν υπήρχε περίπτωση να δώσουν το «οκ» για την πώληση του παίκτη με ένα ποσό κοντά στα 10-11 εκατομμύρια, όπως είχε διαρρεύσει, ενώ σας είχαμε ξεκαθαρίσει επίσης, ότι ήταν εξαιρετικά δύσκολο να κάνει… μπάσιμο ο Μάρκο Σιλβα.

Η Χαλ ήθελε επίσης πάρα πολύ τον Σέρβο άσο, ωστόσο όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, δεν γινόταν να δώσει αυτά τα χρήματα. Ο Σίλβα είχε 15 εκατομμύρια για τρεις παίκτες και δεν του …έβγαινε το μπάτζετ για μία τόσο ακριβή κίνηση, παρότι ο «Μίλι» θα προτιμούσε να πάει στην ομάδα του.

Τελικά, τα χρήματα ήρθαν από την Πάλας και ο Ολυμπιακός ήταν αδύνατον να πει όχι σε μία... τρελή πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα. Οι Πειραιώτες και ο Βαγγέλης Μαρινάκης συγκεκριμένα, συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και να δείχνουν τον δρόμο, καθώς καμία άλλη ελληνική ομάδα, δεν μπορεί να πουλήσει παίκτη της με αυτά τα χρήματα!

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.