Ads Top

Φεύγει ο «Μίλι»! - ΜΥΘΙΚΟ DEAL για Ολυμπιακό!


Μόνο λεπτομέρειες μένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στην Κρίσταλ Πάλας, αφού η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες βρέθηκε. Ολες οι λεπτομέρειες του super deal.


Το όνειρο της Premier League θα κάνει πράξη ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, αφού ο Σέρβος μέσος μετακομίζει στην Αγγλία για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας. Μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετές εβδομάδες, η χρυσή τομή βρέθηκε και οι Λονδρέζοι που ανέβασαν την προσφορά τους απέσπασαν την έγκριση των «ερυθρολεύκων» που έδωσαν την συγκατάθεσή τους στο deal της χρονιάς που θα φτάσει στα 16 εκατομμύρια ευρώ, μαζί με τα διάφορα μπόνους συμμετοχών.

Τις τελευταίες ημέρες παίχτηκε ένα πραγματικό διαπραγματευτικό μπρα-ντε-φερ, αφού η Χαλ και η Κρίσταλ Πάλας τα έδωσαν όλα για τον Σέρβο μέσο. Ωστόσο, η ομάδα του Μάρκο Σίλβα δεν είχε το απαιτούμενο μεταγραφικό μπάτζετ, κάτι που φάνηκε και από τον δανεισμό του Ομάρ.

Η Κρίσταλ Πάλας που αρνούνταν πεισματικά για μέρες να ανέβει πάνω από τα 10 εκατομμύρια λίρες που είχε ορίσει ως ταβάνι για την μεταγραφή αυτή, τελικά πείστηκε να ανεβάσει κι άλλο την προσφορά της και να πείσει τελικά την διοίκηση των ερυθρολεύκων.

Προς το παρόν ο επίσημος Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο όλα δείχνουν ότι τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την μεταγραφή, αφού ο Σέρβος μέσος επιβεβαίωσε στο κοντινό του περιβάλλον ότι μπαίνει στο αεροπλάνο για Λονδίνο για την τελευταία φάση της μετακόμισης του στην αγγλική πρωτεύουσα και την Κρίσταλ Πάλας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.