Ads Top

Η απίστευτη αντίδραση του Καρμέλο στο buzzer του Αντετοκούνμπο (video)


Πριν από δύο χρόνια o Καρμέλο Άντονι έλεγε στον Αντετοκούνμπο να γυρίσει στην Ευρώπη! Τελικά, ο Γιάννης έμεινε και επέστρεψε στο Madison Square Garden για να δώσει την καλύτερή του απάντηση... 


Πριν από δύο χρόνια και ενώ ήταν ακόμα rookie, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξή του στο ESPN αποκάλυψε το πρωτόγνωρο για εκείνον trashtalk στο οποίο τον υπέβαλλε ο Καρμέλο Άντονι σε μια αναμέτρηση των Μπακς με τους Νικς.

«Ο Καρμέλο Άντονι ήταν αυτός που με πλήγωσε περισσότερο. Ήμουν rookie και το είδε στα μάτια μου ότι ήμουν τρομαγμένος απέναντί του. Μου μίλησε άσχημα και αυτό με έκανε να βρω κίνητρο! Του απάντησα και εγώ σε αυτά που μου είπε! Μου έλεγε ότι δεν μπορώ να παίξω. Μου είπε να επιστρέψω στην Ευρώπη. Όταν ήμουν στον πάγκο φώναξε στον κόουτς Λάρι Ντρου, "βάλε μέσα τον μικρό”».

Δύο χρόνια αργότερα, ο Γιάννης επέστρεψε στο Madison Square Garden κι όχι μόνο κοίταξε στα μάτια τον «Μέλο», αλλά τον υποχρέωσε να αποχωρήσει με το ύφος που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, χάρη στο buzzer beater που χάρισε τη νίκη στο Μιλγουόκι.



*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.