Ads Top

Οριστικό: «Έκλεισε» η μεταγραφή του Ανσαριφάρντ!


Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ενημέρωσε τους ανθρώπους του Πανιωνίου ότι επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος την πρόταση των «ερυθρόλευκων».


Τέλος φαίνεται να παίρνει το σίριαλ της μεταγραφής του Καρίμ Ανσαριφάρντ καθώς ο Ιρανός επιθετικός ενημέρωσε τον Πανιώνιο ότι επιθυμεί να μετακινηθεί στον Ολυμπιακό, αποδεχόμενος την πρόταση των «ερυθρόλευκων».

Ο Ανσαριφάρντ βρισκόταν το τελευταίο διάστημα μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, με τον Ιρανό να αποφασίζει τελικά να συνεχίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις πρώτες συζητήσεις που είχαν γίνει, ο Ανσαριφάρντ έθετε βέτο στον Ολυμπιακό καθώς δεν φαινόταν διατεθειμένος να πάει ως τρίτος επιθετικός, δεδομένης της παρουσίας των Μπράουν Ιντέγε και Όσκαρ Καρντόσο στην ομάδα.

Αυτό που μένει να διευκρινιστεί είναι αν ο Ανσαριφάρντ μετακινηθεί από τώρα στον Ολυμπιακό, κάτι που πιθανότατα σχετίζεται με πώληση κάποιου εκ των επιθετικών των «ερυθρόλευκων», ή αν θα ενταχθεί στο ρόστερ το καλοκαίρι, παραμένοντας ως το τέλος της σεζόν στον Πανιώνιο.

Από τον Ολυμπιακό όχι μόνο δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά μέχρι και σήμερα το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» διέψευδαν κατά πάγια τακτική τους το ενδιαφέρον για τον Ιρανό. Βέβαια αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μία διάψευση του Ολυμπιακού εξελίσσεται σε... απόλυτη επιβεβαίωση.

Επίσης μία παράμετρος που αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στον ελληνικό Τύπο σχετίζεται και με την προσωπική ζωή του Ανσαριφάρντ που τον έκανε να επιθυμεί την παραμονή του στην Αθήνα.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.