Ads Top

Σάββας: «Ούτε η κόντρα διαιτησία δεν σταματάει τον Ολυμπιακό»


Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε για κόντρα διαιτησία στον Ολυμπιακό, λέγοντας πως οι «ερυθρόλευκοι» γκρεμίζουν τα άλλοθι των αντιπάλων τους.


«Ούτε με κόντρα διαιτησία δεν σταματιέται ο Ολυμπιακός είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στις δηλώσεις Μπέντο για την προσαρμογή που χρειάζεται ο Ανσαριφάρντ.

Για τη διαιτησία: «Ειλικρινά χαίρομαι με αυτή την εικόνα που δίνει η διαιτησία φέτος εναντίον του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός γκρεμίζει αυτά που έλεγαν ως άλλοθι οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Διότι ο Ολυμπιακός δεν σταματιέται από τη διαιτησία και είναι πολλούς βαθμούς μπροστά με κόντρα διαιτησία! Όχι σαν τους αντιπάλους του Ολυμπιακού, που έμειναν 30 βαθμούς πίσω και πάλι τη διαιτησία επικαλούνται. Φέτος οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν γίνει ρεζίλι! Κατάπιαν τη γλώσσα τους. Πάντως εκτίθενται οι νέοι διαιτητές με αυτά που κάνουν φέτος. Και έχουν πολύ μεγάλη ευθύνη αυτοί που τους ορίζουν».

Για τον Ανσαριφάρντ και τις δηλώσεις Μπέντο για προσαρμογή του Ιρανού: «Αν αξίζει ένας παίκτης με πείρα, μπαίνει και παίζει αμέσως! Αλλά πρέπει να πάρει και παιχνίδια για να δείξει ότι αξίζει. Βεβαίως, θέλει λίγες μέρες μέχρι να μάθει τους συμπαίκτες του και τα συστήματα της ομάδας. Ευτυχώς ο Καρίμ είναι ένα λαμπρό παιδί, εξαιρετικό παιδί, είχαμε τις πληροφορίες μας ότι είναι χαρακτήρας διαμάντι και έτσι είναι. Εγώ, όταν πρόκειται για ξένους, τέτοιους θέλω, στρατιώτες. Έλεγα παλιότερα ότι ήθελα 11 Φουστέρ, μετά έλεγα ότι θέλω 11 Μιλιβόγεβιτς, πιστεύω ότι ο Ανσαριφάρντ μπορεί να με κάνει να λέω ότι θέλω 11 Ανσαριφάρντ! Ο προπονητής μας είναι σοβαρός άνθρωπος, λάθη όλοι κάνουμε, μπορεί να κάνει και εκείνος. Όμως αυτός είναι ο προπονητής, αυτός αποφασίζει».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.