Ads Top

Σάββας: "Ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν ευνοείται αλλά αδικείται κιόλας"


O εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη NOVA ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ενώ ανέφερε πως "οι εξυγιαντές θα διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο"!



Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν μία καταπληκτική μέρα για τον Ολυμπιακό, πρέπει να σας πω ότι από την αρχή ήταν το καλύτερό του φετινό ματς. Πρέπει να τη γιορτάσουν όλοι οι Ολυμπιακοί γιατί τους είχα πει ότι ο Ολυμπιακός θα έρθει σε μία πολύ δυνατή έδρα όπως είναι αυτή της Ξάνθης, δεν άφησε ερωτηματικά σε κανέναν, σε ένα ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, σε δύσκολες συνθήκες και ο Ολυμπιακός νίκησε κατά κράτος παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Αυτό θα το δει όλη η Ελλάς, ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ούτε από διαιτησίες ούτε από τίποτα, εγώ δεν θα βάλω ποτέ λάδι στη φωτιά, ο κόσμος κρίνει τα παιχνίδια και μετά θα αποφασίσει ποιος αδικείται και ποιος ευνοείται γιατί ο Ολυμπιακός όχι μόνο δεν ευνοείται αλλά αδικείται κιόλας, είμαι υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, και να μας αδικούν δεν έχω κανένα πρόβλημα γιατί η ομάδα μου είναι τόσο δυνατή και αυτό το είδε όλη η Ελλάδα, δεν θα ασχοληθώ ξανά με τη διαιτησία, όλοι αυτοί οι εξυγιαντές θα διαλύσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, να μου το θυμηθείτε, το έχω ξαναπεί, ο Ολυμπιακός είναι παντοδύναμος, ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης τον ενισχύει διαρκώς, τα αποδυτήρια είναι ιερά, δεν μπαίνει κανείς, όλοι είμαστε αγαπημένοι και είμαι περήφανος για την ομάδα που παίζει και για το που βρίσκεται.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το πώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα, δικαιούται και το πρωτάθλημα και το κύπελλο και το αποδεικνύει κάθε μέρα».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.