Ads Top

«Καρφάρες» Ουζουνίδη για παίκτες του και νέες δηλώσεις για τις μεταγραφές που θέλει!


Μετά την ήττα από τον Πλατανιά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως θα κάνει όσες μεταγραφές χρειαστούν ώστε να βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού, ενώ ...πέταξε και καρφιά για κάποιους παίκτες του.


Αναλυτικά:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον Πλατανιά μπήκαν καλύτερα κέρδισαν όλες τις μονομαχίες θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο μπήκαμε πιο καλά και θα μπορούσαμε να έχουμε ένα γκολ. Όμως αυτό που μετρά δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η γενική εικόνα όπου δεν ήμασταν καλοί».


Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Ξέρουμε ότι θέλουμε πολύ δουλειά και προσθήκες και να είστε σίγουροι ότι θα το αλλάξουμε αυτό. Δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά. Έλειπαν 7-8 παίκτες και οι επιλογές που είχαμε ήταν περιορισμένες. Είναι δύσκολος μήνας. Όμως σημαντικό είναι, όσοι παίζουν να προσπαθούν περισσότερο. Δεν είναι μόνο η ποιότητα, αλά η διάθεση και η προσπάθεια που πρέπει να είναι μεγαλύτερη. Άλλη ομάδα στην προπόνηση, άλλη εδώ. Ήμασταν φοβισμένοι και αυτό πρέπει να το αλλάξουμε ή θα πρέπει να γίνουν προσθήκες στην ομάδα. Είναι κάποια πράγματα που δεν άρεσαν σήμερα και πρέπει να αλλάξουν. Δεν είμαι απογοητευμένος, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό θα αλλάξει, αλλά θέλει δουλειά. Ζητάμε υπομονή αλλά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά».

Για προσθήκες: «Όσες μπορούμε να κάνουμε, αλλά αυτό έχει σχέση και με τις αποδεσμεύσεις. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα δώσουν κάτι παραπάνω στην ομάδα. Πρέπει να έρθει κάτι καινούριο όσον αφορά και τη νοοτροπία και να βοηθήσουν και τους παλιούς. Αυτό που είδατε δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται στις προπονήσεις. Είδατε τον Κουρμπέλη που δεν μπορούσα να περιμένω πολλά γιατί είναι νέος, και όμως ήταν από τους καλύτερους. Πρέπει να έρθουν παιδιά να βοηθήσουν και αυτούς που υπάρχουν. Με τις απουσίες που υπάρχουν αυτά τα παιδιά θα παίξουν στο δύσκολο αυτό μήνα. Θα πάρουν κάποιοι ευκαιρίες. Αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα που δεν έχει περιθώριο να δίνει ευκαιρίες, αλλά θέλει και παίκτες για το κάτι παραπάνω».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.