Ads Top

Απίστευτη πρόκληση από την Αλβανία μετά την τιμωρία των επτά στρατιωτών (ΒΙΝΤΕΟ)


Την έντονη αντίδραση του για την ποινή που έλαβαν οι επτά φαντάροι αλβανικής καταγωγής στο Μεσολόγγι εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα.


Με ανάρτηση του στο facebook ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα χαρακτήρισε ως πρωτόγνωρη εχθρότητα προς το αλβανικό έθνος την απόφαση του υπουργείο Εθνικής Άμυνας να τιμωρήσει τους επτά στρατιώτες με 60 ημέρες φυλάκιση.

Μάλιστα ο Μπερίσα δεν δίστασε με δηλώσεις του στο αλβανικό κοινοβούλιο να καλέσει τον αλβανικό λαό να ξεσηκωθεί, υποστηρίζοντας ότι όπου υπάρχει Αλβανός στα Βαλκάνια θα πρέπει να προστατεύσει την περιουσία του, κάνοντας σαφή υπαινιγμό για την Μεγάλη Αλβανία.

Χαρακτηριστικό της έκρυθμης κατάστασης που κυριαρχεί στην γείτονα χώρα είναι το μπαράζ δημοσιευμάτων που επιτίθενται στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, κατά την διάρκεια της ΕΔΕ που έγινε για τους νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό αποκάλυψε πως το 60% του στρατοπέδου αποτελείται από Αλβανούς δεύτερης γενιάς, μάλιστα πρόσθεσε ότι ετοίμαζαν μια αλβανική βόμβα πρόκλησης μέσα στο στρατόπεδο αλλά τους πρόλαβε η ανάρτηση της φωτογραφίας.


newpost
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.