Ads Top

Σε πρώτο πλάνο του μπακ, φαβορί ο Βινίσιους για ΑΕΚ


Όλα δείχνουν ότι η προσθήκη στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει περάσει σε πρώτο πλάνο για την Ένωση, με τους ανθρώπους της ομάδας να ετοιμάζονται να προχωρήσουν την περίπτωση του 23χρονου Βραζιλιάνου.


Μετά την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο για την επίθεση, η ΑΕΚ παίρνει πλέον τις αποφάσεις της για το επόμενο μεταγραφικό της βήμα. Στην Ένωση έχουν μια έτοιμη λίστα με περιπτώσεις που αφορούν τόσο τη θέση του εξτρέμ (σε αυτή βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Μπαρμπόσα και Μπουρίτο), όσο και στου αριστερού μπακ.

Και τη δεδομένη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει κερδίσει έδαφος η προοπτική της προσθήκης παίκτη στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και γι' αυτήν οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αρκετές επιλογές που έχουν τεθεί στα υπόψιν τους. Τελευταίο στο προσκήνιο ήρθε το όνομα του Βινίσιους Φρέιτας.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός έχει προταθεί στην Ένωση, η οποία έχει ψάξει την περίπτωσή του.
Ο 23χρονος άσος ανήκει εδώ και τρία χρόνια στη Λάτσιο και έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Πάντοβα, Περούτζια και Ζυρίχη. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι η ΑΕΚ μπορεί να έρθει σε συμφωνία μαζί του και εκ των υστέρων να αναζητήσει μια λύση και με τη Λάτσιο για να προχωρήσει άμεσα η μεταγραφή.

Σε κάθε περίπτωση, μπαίνοντας στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου, η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας έχει περάσει πλέον σε πρώτη πλάνο για την Ένωση και τη δεδομένη στιγμή ο Βινίσιους φαντάζει ως το φαβορί, με τους Κιτρινόμαυρους να ετοιμάζονται να προχωρήσουν την περίπτωσή του...

*sdna.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.