Ads Top

Αλέφαντος: «ΑΕΚ για κλάματα»


Άγριο κράξιμο του Αλέφαντου στους αντιπάλους του Ολυμπιακού! Πώς δικαιώθηκε με ΠΑΟΚ; Ποια μεταγραφή του ΠΑΟ αμφισβητεί; Γιατί αποθεώνει Μπέντο; Τα πάντα όλα...


Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σε μία δύσκολη έδρα της δεύτερης ομάδας στη βαθμολογία. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έχουν καταρρεύσει, με καμία ΕΠΟ δεν σταματιέται ο Ολυμπιακός. Ορίστε, πάλι ο Ολυμπιακός είχε κόντρα τη διαιτησία, έγινε τίποτα; Κέρδισε πάλι. Εκνευρίζομαι και τα χώνω διότι δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Όταν στον ΠΑΟΚ φώναζα "δε θα πάτε πουθενά χωρίς μεταγραφή μεγάλου σέντερ φορ" δεν άκουγαν. Και χάνουνε τα γκολ με το τσουβάλι. Όσο πάνε με Αθανασιάδη και Κουλούρη αυτόν τον κοντό που είναι και αργός, δε θα πάρουνε πρωτάθλημα ούτε σε έναν αιώνα. Και αντί να κρατάνε τους καλούς παίκτες, πουλάνε Λούκας, Μακ, Ροντρίγκες. Αλλά δεν μιλάει κανείς.

Ο δε Παναθηναϊκός όσο δεν φέρνει μεγάλο προπονητή, θα συνεχίσει να ταλαιπωρείται. Εγώ σας τα έλεγα και για τον Ουζουνίδη. Και βλέπουμε λοιπόν τον Πανιώνιο να πηγαίνει ακόμα καλύτερα χωρίς τον Ουζουνίδη φέτος! Δεύτερος είναι στη βαθμολογία. Κανένας Ουζουνίδης δεν είχε κάνει ομάδα τον Πανιώνιο. Θα τον δούμε τον Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό. Και όταν ήταν να πάρει τον Ουζουνίδη ο Ολυμπιακός, τα έλεγα αυτά, έβγαινα εδώ και διαφωνούσα με αυτήν την επιλογή.

Όσο για την ΑΕΚ είναι να κλαις με τους παίκτες αυτούς. Θυμάμαι παικταράδες του παρελθόντος και μελαγχολώ. Ποιος παίκτης από όλους αυτούς τώρα θα μπορούσε να παίξει στις μεγάλες ομάδες της ΑΕΚ του παρελθόντος;

Ο Ολυμπιακός και ο Μπέντο νίκησαν την Ξάνθη και τον Λουτσέσκου κατά κράτος. Εμείς οι Ολυμπιακοί είμαστε αυστηροί με την ομάδα μας και έχουμε κάνει πολύ κριτική στον προπονητή και σε ορισμένους παίκτες. Στις άλλες ομάδες δεν κοιτάνε τα χάλια τους να κάνουν αυτοκριτική όπως κάνουμε εμείς, στις άλλες ομάδες ασχολούνται με τους διαιτητές, τους επόπτες και τους γενικούς γραμματείς στην κάθε ένωση του κάθε χωριού. Γι' αυτό τους παίρνει τα πρωταθλήματα ο Μαρινάκης.

Στο α' ημίχρονο ήταν μια Ξάνθη εντελώς παθητική που περίμενε τον Ολυμπιακό στην άμυνά της με ένα 4-4-2 που μόνο στη θεωρία ήταν 4-4-2. Όλοι πίσω. Έκανε ωραίο γκολ ο Ιντέγε, πέτυχε και στις αλλαγές του ο Μπέντο, δείχνει θάρρος διότι ενώ ήταν 0-1 δηλαδή δεν είχε καθαρίσει το ματς, βάζει από νωρίς και Μανθάτη και Ανδρούτσο και πήγαν καλά τα παιδιά!

Ο Ολυμπιακός κάνει περίπατο στο πρωτάθλημα, βγάζει και ελληνόπουλα. Αυτό πρέπει να πιστωθεί στον Μπέντο. Τι να του πεις, μπορείς να του πεις κάτι; Για εμένα ήταν μεγάλη νίκη στην Ξάνθη.

Μας έπρηξαν και με τα σέντερ μπακ του Ολυμπιακού. Ορίστε πήγε ο Ολυμπιακός στην Ξάνθη, στη δεύτερη του πρωταθλήματος, έφαγε κανένα γκολ; Τρώει ποτέ ο Ολυμπιακός πάνω από 1 γκολ; Ας κοιτάξουν τα χάλια τους οι άλλοι, τι σέντερ μπακ έχουν οι άλλοι.

Είδα τον ΠΑΟΚ, ο Πετράκης του ΠΑΣ έπαιξε 5-3-2, το γύρισε και 4-3-3 όταν χρειαζόταν, είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα, αλλά αυτό που κάνουν οι ΠΑΟΚτσήδες μόνιμα δεν είναι τυχαίο. Ανικανότητα να σκοράρουν. Το γκολ πληρώνεται ακριβά, γι' αυτό παγκοσμίως οι γκολτζήδες είναι οι πιο ακριβοί παίκτες. Ψυχή δεν πάτησε στην Τούμπα, έχουν απογοητεύσει τον κόσμο τους.

Αντί να φτιάξουνε τις ομάδες τους, κοιτάξανε να ποντάρουν στα ΜΜΕ, όλη μέρα από το πρωί ως το βράδυ να πυροβολάνε τον Ολυμπιακό. Τώρα θα τα ακούνε λοιπόν. Πάνε οι άλλοι του Παναθηναϊκού και χάνουνε από τον Πλατανιά. Τι να πεις. Χάνουν οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού και από την κουτσή Μαρία.

Θα αυξηθεί πολύ ακόμα η διαφορά στη βαθμολογία έτσι όπως βλέπω τις ομάδες. Είδα και τον Κουρμπέλη, είναι παίκτης για τον Παναθηναϊκό αυτός να κάνει τη διαφορά; Θέλετε πολλή δουλειά για να φτιάξετε ομάδες και οι τρεις σας. Η ΑΕΚ ειδικά θέλει πολλούς παίκτες.

Τόσα χρόνια, δεκαετίες ολόκληρες που βλέπω ποδόσφαιρο, δεν θυμάμαι ποτέ σε τέτοια κατάσταση και τους τρεις αντίπαλους του Ολυμπιακού. Αυτά τα χάλια των τελευταίων χρόνων είναι πρωτοφανή. Γράφουν μαύρες σελίδες. Ο Ολυμπιακός κάνει τη δουλειά του. Εκείνοι τι κάνουνε; Μόνο προπαγάνδα; Όσο δεν φτιάχνουν τις ομάδες τους καταστρέφουν οι ίδιοι και την προπαγάνδα.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.