Ads Top

Φήμη για μεταγραφή-έκπληξη στον Παναθηναϊκό - Οι δεύτερες σκέψεις του Ουζουνίδη κι ένα παλιό όνομα!


Κίνηση για θέση που κανένας δεν περιμένει ψήνει ο κόουτς του Παναθηναϊκού! Γιατί θέλει ενίσχυση εκεί και ποιος ...γνωστός θα μπορούσε να απασχολήσει;


Πυρετώδεις είναι οι επαφές που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο μεταγραφικό παζάρι από τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει μετά την απόκτηση του Δημήτρη Κουρμπέλη από τον Αστέρα Τρίπολης και την ενίσχυση σε άλλες θέσεις της ενδεκάδας.

Το βάρος αυτή τη στιγμή έχει πέσει στην ενίσχυση της επίθεσης, με τις πληροφορίες να λένε πως οι Πράσινοι κινούνται για ακραίο παίκτη (αντικαταστάτη του Ιμπάρμπο), αλλά και "δεκάρι", στο στυλ του Μπακασέτα, από την ξένη αγορά. Όλα, βέβαια, θα γίνουν σε συνάρτηση των αποχωρήσεων που πρέπει να προχωρήσουν για "ελαφρύνει" το μπάτζετ.

Πάντως, στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού υπάρχει και η σκέψη για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού! Ο κόουτς του Τριφυλλιού έχει εισηγηθεί την αποχώρηση δύο στόπερ το Γενάρη, του Σαμπά και του Ιβανόφ, με αποτέλεσμα η ομάδα να χάνει αρκετές επιλογές για το κέντρο της άμυνας.

Μοναδικές αξιόπιστες λύσεις αυτή τη στιγμή είναι μόνο ο Μολέντο με τον Κουτρούμπη, καθώς η ετοιμότητα του Τελάντερ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο πέλμα, παραμένει ερωτηματικό. Παράλληλα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού υπολογίζει τον Κουρμπέλη μόνο ως αμυντικό χαφ, οπότε είναι επόμενο να θέλει μία ακόμα λύση για την οπισθοφυλακή.

Ακόμα δεν έχει γίνει έρευνα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, καθώς όπως προαναφέραμε οι σημαντικές προτεραιότητες αυτή τη στιγμή είναι άλλες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό το επόμενο διάστημα να εξεταστούν οι πιθανοί στόχοι για το κέντρο της άμυνας, ειδικά αν προχωρήσει καλώς το σχέδιο των αποδεσμεύσεων.

Μία περίπτωση, πάντως, που θα μπορούσε να πέσει στο τραπέζι είναι αυτή του ...γνωστού και μη εξαιρετέου Εμίρ Σπάχιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του σήμερα με το Αμβούργο. Είναι ελεύθερος πλέον, αν και κάπως ...προχωρημένης ηλικίας, 36 ετών.

Βεβαίως, σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή για τον Βόσνιο στόπερ, πλην όμως μιλάμε για έναν παίκτη που στο πρόσφατο παρελθόν είχε παίξει γερά για τον Παναθηναϊκό, σε τέτοιο σημείο που ο τότε τεχνικός διευθυντής, Κώστας Αντωνίου, τον είχε φέρει στην Αθήνα, αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει.

Υπενθυμίζεται ακόμη ότι ο συγκεκριμένος παίκτης συζητούσε παλαιότερα τόσο με τον Ολυμπιακό όσο και με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ποτέ δεν κατάφερε να έρθει στην Ελλάδα. Λέτε να ήρθε η ώρα;

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.