Ads Top

Αλλού για αλλού ξανά ο Μοράις!


Στην αποβολή του Βράνιες, στο 71’ της αναμέτρησης με τον Αστέρα, στάθηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, μετά την ήττα της ομάδας του με σκορ 3-2 από τους Αρκάδες. 


Αναλυτικά, όσα είπε ο Ζοσέ Μοράις στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα Τρίπολης:

«Δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και το παιχνίδι έγινε πιο δύσκολο. Μετά το δεύτερο γκολ που δεχθήκαμε ισοφαρίσαμε. Η ομάδα έδειξε καλή αντίδραση όσο το σκορ ήταν 2-1, αλλά η αποβολή δεν βοήθησε την ομάδα να πολεμήσει για το αποτέλεσμα που θέλαμε. Είχαμε ένα σταθερό και καλό πρώτο ημίχρονο, στο οποίο πήραμε το πλεονέκτημα. Κάναμε ευκαιρίες, ένα καλό πρώτο ημίχρονο αν και δεν ήταν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της ομάδας, αλλά σε γενικές γραμμές ήταν καλό. Στο δεύτερο ημίχρονο αντέδρασε ο αντίπαλος και σημείωσε γρήγορα ένα γκολ και στη συνέχεια δεν είχαμε τόσο καλή αμυντική οργάνωση».

Για το υλικό της ΑΕΚ και αν μπορεί να αποδώσει παραπάνω: «Έχω εμπιστοσύνη στο σύνολο των παικτών που έχω. Έχω εμπιστοσύνη και στους ανθρώπους της ομάδας. Λόγω των συνθηκών είμαστε σε μια δύσκολη φάση. Ίσως μια μίξη ατομικών λαθών και έλλειψης τύχης, σήμερα σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με δέκα παίκτες ήρθε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την απογοήτευση του κόσμου και αν νιώθει πίεση: «Η ομάδα χρειάζεται δύναμη για να μπορέσει να έρθει στα θετικά αποτελέσματα. Αυτή η δύναμη έρχεται μέσω των αποτελεσμάτων, που μέσα από τη δουλειά προσπαθούμε να φέρουμε. Προσπαθώ να φέρω τη σταθερότητα, καταλαβαίνω τον κόσμο».

Για τον Βράνιες: «Μετά από μια αποβολή στο ντεμπούτο του δεν μπορώ να πω πως ήταν ένα καταπληκτικό ντεμπούτο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.