Ads Top

"Γι' αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ"


Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ παραχώρησε ο Έρικ Σάμπο και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στους λόγους της αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ.


Ο Σλοβάκος μέσος που τώρα αγωνίζεται στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ υπογράμμισε πως έφυγε επειδή δεν τον ήθελε ο Βλάνταν Ίβιτς και, παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν το περασμένο καλοκαίρι πως δέχθηκε να πάει στο Ισραήλ με βαριά καρδιά.

«O προπονητής του ΠΑΟΚ δεν με ήθελε, έτσι ο ατζέντης μου, μου μετέφερε την πρόταση της Μπεϊτάρ και ήρθα στο Ισραήλ», σημείωσε αρχικά ο Σάμπο και αναφερόμενος στους λόγους που προτίμησε την Μπεϊτάρ δήλωσε:

«Είχα και άλλες επιλογές, αλλά η Μπεϊτάρ ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα γιατί δεν είχα αγωνιστεί για μισή σεζόν. Όλοι έλεγαν ότι δεν ήθελα να έρθω, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ήθελα από την αρχή να έρθω, είμαι χαρούμενος εδώ, η οικογένεια μου είναι χαρούμενη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα».

Αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια, ο Σάμπο επισήμανε πως στόχος του είναι να παραμείνει στο Ισραήλ και τη νέα χρονιά: «Θέλω να μείνω στην Μπεϊτάρ, το ίδιο θέλει και η οικογένεια μου. Αν ο ιδιοκτήτης το επιθυμεί τότε θα μείνω εδώ. Ένας καλός μου φίλος που παίζαμε μαζί στον ΠΑΟΚ, ο Εγιάλ Γκολάσα, και τώρα αγωνίζεται στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, μου είπε ότι η Μπεϊτάρ είναι ένας μεγάλος σύλλογος με ένδοξο παρελθόν».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.