Ads Top

Απίθανο κι όμως συμβαίνει: Το μακελειό στην Πόλη φέρνει παίκτη στην ΑΕΚ!


Τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Τουρκία έχουν και αθλητικές προεκτάσεις. Μια από αυτές τις προεκτάσεις είναι ο μεταγραφικός σχεδιασμός των ελληνικών ομάδων.


Η ΑΕΚ κάλυψε την θέση του σέντερ με την απόκτηση του Τσινεμέλου Ελονού, αλλά δεν έχει ολοκληρώσει το μεταγραφικό της κυνήγι για ενίσχυση του ρόστερ της.

Κι αυτό γιατί ακόμα αναζητά και έναν γκαρντ, που να μπορεί να στηρίξει τον Ούκιτς και τον Ντίξον, καθώς ο Ιβάνοβιτς μπορεί να έχει προσόντα, αλλά δεν είναι στο επίπεδο των δύο προαναφερθέντων. Έτσι, λοιπόν η "Ένωση" θέλει κάποιον σε αυτά τα κυβικά.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας είναι στραμμένο στην αγορά της Τουρκίας. Υπό άλλες συνθήκες, δεν θα μπορούσε να κοιτάξει εκεί. Πλέον, όμως, μετά τα συνεχή τρομοκρατικά χτυπήματα, πολλοί είναι οι παίκτες, που θέλουν να αλλάξουν χώρα.

Και αυτό είναι κάτι που ψάχνουν οι Κιτρινόμαυροι, προκειμένου να εκμεταλλευτούν κάποια τέτοια περίπτωση. Πάντως, το πιο πιθανό είναι πως μέχρι τις 15 Ιανουαρίου η ΑΕΚ θα έχει νέο περιφερειακό στο ρόστερ της.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.