Ads Top

Νέο σόου Κόλκα: η νίκη του ΠΑΟΚ και το... μεροκάματο!


Ήταν από τα ήσυχα απογεύματα της Τούμπας φέτος. Χωρίς άγχος, βγάλαμε και μεροκάματο, μια χαρά ήταν. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας...


Το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να το βλέπεις γιατί σου παρουσιάζονται πάντα ευκαιρίες. Όπως στη πρώτη κίτρινη του Μεντί. Θεότητα ο Γάλλος, την κλειδώσαμε την κόκκινη. Εύκολα λεφτά, ζεσταθήκαμε στο παγωμένο απόγευμα της Τούμπας.


Για τον ΠΑΟΚ ήταν ένα εύκολο απόγευμα χάρις στον πρώτο του φετινό σκόρερ. Ο Λέο Μάτος άνοιξε το σκορ σχετικά νωρίς και ως δεξί μπακ καταφέρνει στα τέλη Γενάρη να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις με έξι γκολ. Από πέντε ο Φακούντο που έβαλε δύο σήμερα και ο Κλάους σε κύπελλο και Ευρώπη άλλα πέντε.



Εννοείται πως είναι μέγιστη μαγκιά του Μάτος το γεγονός αυτό. Πρώτα δική του και μετά η αδυναμία των φορ. Σε μία χρονιά που ο ΠΑΟΚ δεν παίρνει βοήθεια από τα φορ, ο δεξιός του μπακ συνεχίζει να προσφέρει πράγματα που δεν τα περίμενε κανείς.

Σήμερα ήταν και ο Μπίσεσβαρ αποτελεσματικός. Με δύο ασίστ έστω και αν η μία έγινε κατά λάθος. Η πρώτη, αυτή που έδωσε την ευκαιρία στον Μάτος, ήταν πολύ σημαντική για το παιχνίδι.

Πλην των δύο συγκεκριμένων παικτών, δεν μπορούμε να πούμε πως κάποιος άλλος ξεχώρισε ή πως κάποιος ήταν κακός. Ο Τσίμιροτ συνεχίζει να ανεβαίνει κάνοντας πολύ βρώμικη δουλειά και παίζοντας σημαντικό ρόλο στο ριπρές και τις δεύτερες μπαλιές, ο Βαρέλα έκανε ένα παιχνίδι χωρίς λάθος, ο Κρέσπο ήταν πάρα πολύ σοβαρός και αν ψάξω κάποιον για να μουρμουρίσω είναι ο Λέοβατς ο οποίος βρέθηκε δύο φορές χωρίς μαρκάρισμα στη πλάτη της άμυνας του Λεβαδειακού και δεν βρήκε την εύκολη πάσα.

Η νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό ήταν το αυτονόητο και ο ΠΑΟΚ πάει στα Γιάννενα τη Δευτέρα να παίξει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Ξεκινάει μία περίοδος με μεγάλη χρονική σειρά αγώνων ανά τρεις μέρες, με πολλά ντέρμπι και ξεκάθαρη ανάγκη να αυξηθεί το βάθος του ρόστερ.

Είναι μία περίοδος δύσκολη για τον προπονητή και το τιμ, αφού ναι μεν έχει βρεθεί ο κορμός, αλλά η ομάδα ακόμη χάνει σε ισορροπία όταν οι αλλαγές γίνονται μαζεμένες.

Κακά τα ψέματα, αριθμητικά δεν είμαστε καλά στα στόπερ και τα αμυντικά χαφ, εκτός κι αν ο Κάτσε προορίζεται για πίσω από τον Κάνιας με δεδομένο πως θα ανταποκριθεί στον ρόλο.

ΥΓ Ακούγονται διάφορα ψέματα από ραδιοφωνικούς παραγωγούς που δεν έχουν όχι απλά μπέσα, αλλά είναι “σκλαβάκια” των αφεντικών τους.

Είπαμε να πείτε τις βλακείες σας, τόσες λέτε άλλωστε κάθε μέρα, αλλά υπάρχουν και όρια.

sdna
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.