Ads Top

Έτοιμος για ΑΕΚ ο Σκούλετιτς (αν δεν κλείσει ο Ντίας)!


Έτοιμη να προχωρήσει στο plan B είναι η ΑΕΚ για τη θέση του φορ. 


Η υπόθεση του Περέιρα Ντίας έχει εξελιχθεί σε σίριαλ και τα περιθώρια αναμονής (και υπομονής) από την πλευρά της Ένωσης φαίνεται πως άρχισαν να εξαντλούνται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΑΕΚ έχει ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωση του 26χρονου Σέρβου διεθνούς επιθετικού Πέταρ Σκούλετιτς, ο οποίος ανήκει στη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Οι Ρώσοι τον παραχωρούν δανεικό και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός απέναντι στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα.
Ο τεχνικός της Λοκομοτίβ, Γιούρι Σέμιν, έχει ξεκαθαρίσει στον Σκούλετιτς ότι δεν τον υπολογίζει στα βασικά πλάνα του και του έχει ζητήσει να βρει ομάδα.

Ο πανύψηλος Σέρβος (που μετράει συνολικά 47 ματς και 12 γκολ με τη φανέλα των Μοσχοβιτών από τον Μάρτιο του 2015 έως τώρα) έχει ενημερωθεί για την πιθανότητα της ΑΕΚ και έχει δώσει τη συγκατάθεσή του.

Η Λοκομοτίβ ζητεί από την ΑΕΚ να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Σκούλετιτς για αυτή τη σεζόν. Αν δηλαδή αποφασίσει τελικά η ΑΕΚ να εγκαταλείψει τη μάχη για τον Ντίας και να στραφεί στον Σκούλετιτς, τότε θα πρέπει να πληρώσει περίπου 300.000 ευρώ στον Σέρβο μέχρι το φινάλε της σεζόν. Και μετά, αν θελήσει να τον κρατήσει, θα πρέπει να πληρώσει στη Λοκομοτίβ τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ (σήμερα οι Ρώσοι ζητούν πάνω από 1,5 εκατ.).

Η προεργασία πάντως έχει ήδη γίνει και ο Σκούλετιτς είναι έτοιμος να ταξιδέψει για την Αθήνα εφόσον ειδοποιηθεί από την ΑΕΚ.

Την καλύτερη σεζόν του ο Σέρβος φορ την είχε το 2014-2015, όταν στο πρώτο μισό της περιόδου είχε βάλει 19 γκολ με τη φανέλα της Παρτιζάν, «αναγκάζοντας» τη Λοκομοτίβ να δαπανήσει 4 εκατ. για να τον αγοράσει, τον Φεβρουάριο του 2015.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.