Ads Top

ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ποσό προσφέρει η Γιουνάιτεντ για Γκριεζμάν!


Αγγλικό δημοσίευμα παρουσιάζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτοιμη να "χρυσώσει" την Ατλέτικο Μαδρίτης, για χάρη του Αντουάν Γκριεζμάν. Δείτε το ποσό και διαβάστε για τον ρόλο του Ντιέγκο Σιμεόνε στην υπόθεση.


Η "Sun" αποκάλυψε προ ημερών τις προθέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως προς τις οικονομικές απολαβές που θέλει να προσφέρει στον Αντουάν Γκριεζμάν.

Την Πέμπτη, η Telegraph πήγε ένα βήμα παραπέρα και μίλησε για απόφαση των "κόκκινων διαβόλων" να απλώσουν ένα τεράστιο ποσό στα "πόδια" της Ατλέτικο Μαδρίτης, για χάρη του Γάλλου επιθετικού.

Η αγγλική εφημερίδα κάνει λόγο για 100.000.000 ευρώ, τη στιγμή που φημολογείται ότι αυτή είναι και η ρήτρα που έχει τοποθετηθεί στο συμβόλαιο του 25χρονου. Παράλληλα, το ερχόμενο καλοκαίρι θεωρείται πιο πιθανή από ποτέ η αποχώρηση (και) του Ντιέγκο Σιμεόνε από τη Μαδρίτη, προπονητής στον οποίο ο Γκριεζμάν χρωστά τη ραγδαία αγωνιστική εξέλιξή του, κάτι το οποίο ενδέχεται να παίξει τον ρόλο του.

Ο Γκριεζμάν έφτασε στο "Βιθέντε Καλδερόν" το καλοκαίρι του 2014, με αντίτιμο 30.000.000 ευρώ. Φέτος μετρά 17 συμμετοχές και 7 γκολ, σε μια χρονιά που δεν κυλά το ίδιο ικανοποιητικά με τις προηγούμενες για την Ατλέτικο. Πάντως, στο "κόλπο" της απόκτησης του Γάλλου, δεν αποκλείεται να εισέλθει και κάποια εκ των Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, με τις τελευταίες να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του στους "ροχιμπλάνκος", αυτό που ακούγεται είναι πως επιθυμούν να επαναπατρίσουν τον Ντιέγκο Κόστα της Τσέλσι, ενώ υφίσταται ενδιαφέρον και για τον Αλέξις Σάντσες της Άρσεναλ.

*athnesvoice.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.