Ads Top

Τον χτύπησε ο ΠΑΟ, τον βουτάει ο Ολυμπιακός - Πότε θα σκάσει το σενάριο – βόμβα για μεγάλο μπαλαδόρο!


Μεταγραφή που θα προκαλέσει μεγάλο πανικό και θα κάνει τους "πράσινους" να θέλουν να ...κρυφτούν, ψήνεται από τους "ερυθρόλευκους"! Ποια τα δεδομένα για τον βιρτουόζο άσο;


"Φωτιές" έχει ανάψει ο Γιάννης Φετφατζίδης με τις δηλώσεις που έκανε στην εφημερίδα Live Sport.

O Έλληνας άσος αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί κρούση από τον Παναθηναϊκό, ξεκαθαρίζοντας, όμως, ότι δεν ήταν επίσημη, προφανώς γιατί οι Πράσινοι δεν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν το συμβόλαιο του παίκτη, όπως σας είχε αποκαλύψει και παλαιότερα ο SportDog.

Μπορεί όντως, δηλαδή, οι Πράσινοι να πήγαν να χτυπήσουν τον παίκτη, ωστόσο το γεγονός ότι αυτός απολαμβάνει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στην Αραβία, έβαλε "φρένο" στις όποιες βλέψεις των ανθρώπων του Τριφυλλιού.

Ωστόσο, τα δεδομένα είναι διαφορετικά στην περίπτωση του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να ενεργοποιήθηκε για τον παίκτη όταν έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του αιωνίου αντιπάλου.

Ο SportDog, άλλωστε, σας είχε ενημερώσει από τις 14/12 ότι οι Ερυθρόλευκοι προτίθενται να κάνουν κίνηση για τον Έλληνα άσο, προκειμένου να χτυπήσουν επικοινωνιακά τους Πράσινους, από τη στιγμή που διέρρευσε -και δε διαψεύστηκε ποτέ- το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή.

Το παραδέχθηκε, εξάλλου, ο Γιάννης Φετφατζίδης ότι υπήρξε επαφή και με άλλη ελληνική ομάδα, χωρίς, βέβαια, να επεκταθεί περισσότερο για τον Ολυμπιακό, καθώς η λογική λέει ότι έχει γίνει προσέγγιση από την πλευρά των Πειραιωτών και γι΄ αυτό ο Έλληνας άσος δε θέλησε να πει τίποτα.

Πάντως, αν γίνει κάτι με τον "Φέτφα" και τον Ολυμπιακό, αυτό θα μετατεθεί για το καλοκαίρι, όταν ο παίκτης μένει ελεύθερος, αν και έχει τη δυνατότητα ανανέωσης, καθώς το συμβόλαιό είναι για 2+2 χρόνια. Μπορεί ο παίκτης να είναι (και να δηλώνει) ευχαριστημένος εκεί που βρίσκεται, ωστόσο αν οι Ερυθρόλευκοι του προτείνουν ένα ανάλογο συμβόλαιο, τότε τα δεδομένα μπορεί εύκολα να αλλάξουν...

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.