Ads Top

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ


Η ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς στην κλήρωση της Παρασκευής για τον πρώτο γύρο των νοκ άουτ του Basketball Champions League, ενώ Άρης και ΠΑΟΚ θα είναι στους ασθενείς. Αποκλείεται ο εμφύλιος. 


Η κανονική περίοδος του Basketball Champions League ολοκληρώθηκε και οι τρεις εκπρόσωποι της Ελλάδας ετοιμάζονται πλέον για την κλήρωση της Παρασκευής (15:00), όπου θα μάθουν τον αντίπαλό τους στον πρώτο γύρο των νοκ άουτ, που θα γίνουν 7-8 και 21-22 Φεβρουαρίου.

Η ΑΕΚ βάσει κατάταξης είναι στους ισχυρούς, ενώ Άρης και ΠΑΟΚ θα είναι στους αδύναμους. Οι ομάδες δεν μπορούν να κληρωθούν στη φάση αυτή με αντιπάλους από την ίδια χώρα ή που ήταν μαζί στην κανονική περίοδο. Αυτό σημαίνει πως αποκλείεται ελληνικός «εμφύλιος» με την ΑΕΚ, πέρα από ΠΑΟΚ και Άρη να αποφεύγει επίσης τη Σάσαρι. Οι πιθανοί αντίπαλοί της, λοιπόν, είναι Άβτοντορ, Σκαϊλάινερς, Γιουβέντους, Μακάμπι Ραντ και Βέντσπιλς. 

Ο Άρης δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ΑΕΚ και Νίμπουρκ και θα συναντήσει μια εκ των Όλντενμπουργκ, Λούντβιγκσμπουργκ, Παρτιζάν, Καρσίγιακα, Στρασμπούρ και Βενέτσια, ενώ ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κληρωθεί με ΑΕΚ, Όλντενμπουργκ και θα αντιμετωπίσει μια από τις Νίμπουρκ, Λούντβιγκσμπουργκ, Παρτιζάν, Καρσίγιακα, Στρασμπούρ και Βενέτσια.

Οι ομάδες που πέρασαν απευθείας στους «16»: Μονακό, Βιλερμπάν, Μπάνβιτ, Μπεσίκτας, Τενερίφη, Λε Μαν, Νεπτούνας, Αβελίνο.

Οι ισχυροί του πρώτου γύρου: ΑΕΚ, Νίμπουρκ, Όλντενμπουργκ, Λούντβιγκσμπουργκ, Παρτιζάν, Καρσίγιακα, Στρασμπούρ, Βενέτσια.

Οι αδύναμοι του πρώτου γύρου: Άρης, ΠΑΟΚ, Άβτοντορ, Σάσαρι, Σκαϊλάινερς, Γιουβέντους, Μακάμπι Ραντ, Βέντσπιλς.

Οι ομάδες που αποκλείστηκαν θα συνεχίσουν στο FIBA Europe Cup.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.