Ads Top

Με ηγέτη Τσίπρα, η Καλλιθέα διέσυρε τον Άρη!


Όπου Τσίπρας και μνημόνιο! Ο Άρης είδε τον άσο της Καλλιθέας, Ανδρέα Τσίπρα, να σκοράρει δις και να τον υποχρεώνει στην πρώτη του ήττα (2-0), με τον Διούδη να κρατάει το σκορ σε... χαμηλά επίπεδα. 


«Μνημόνιο» για τον Άρη! Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είδε τον Ανδρέα Τσίπρα να σκοράρει δις και να χαρίζει στην Καλλιθέα σπουδαίο τρίποντο κόντρα στους Θεσσαλονικείς (2-0), οι οποίοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη Football League και χάρη στον Διούδη γλίτωσαν από μεγαλύτερο διασυρμό.

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει. Ωστόσο, είτε ο Σταυριανός, είτε το δοκάρι της εστίας, σταμάτησαν τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Συγκεκριμένα, στο 23’ ο πορτιέρε της Καλλιθέας έδιωξε σε κόρνερ το πλασέ του Ίλιτς, ενώ το σουτ του Μιλούνοβιτς δύο λεπτά αργότερα, πέρασε λίγο άουτ. Στο 30ο λεπτό δε, ο Άρης άγγιξε το γκολ αλλά το πλασέ του Μιλούνοβιτς σταμάτησε στο δοκάρι.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον Άρη να σπαταλάει ακόμη μια ευκαιρία να πετύχει το τέρμα που θα… ξεκλείδωνε την άμυνα της Καλλιθέας αλλά ο Μιλούνοβιτς στο 47’ είδε το δοκάρι να τον σταματάει ξανά και στην επαναφορά τον Ίλιτς να σουτάρει άουτ. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, ήρθε ο Τσίπρας να επιβάλει τον… νόμου του! Ο 23χρονος επιθετικός της Καλλιθέας στο 66’ με πλασέ έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Σταματάκου άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» τους Θεσσαλονικείς και τους περίπου 200 οπαδούς του που βρέθηκαν στο Ελ Πάσο.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Διούδης κράτησε το 1-0, αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και στο 77’, όταν μετά από πολύ ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Τσίπρας «εκτέλεσε» ξανά από κοντά τον τερματοφύλακα του Άρη, γράφοντας το 2-0. Το σκορ παρέμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Διούδη να γλυτώνει ακόμη μια φορά την ομάδα του και να βλέπει τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να φτιάξουν μπροστά ούτε φάση και να γνωρίζουν την πρώτη τους -ντροπιαστική- ήττα στο φετινό πρωτάθλημα!

Αναλυτικά, η όγδοη αγωνιστική της Football League:
Τρίτη 3/1
Καλλιθέα-Άρης 2-0
(66’, 77’ Τσίπρας)

Τετάρτη 4/1
Αιγινιακός-Καλλονή (14:00)
Κισσαμικός-Απόλλων Σμύρνης (15:00)
Πανσερραϊκός-Αχαρναϊκός
Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ
Αναγέννηση Καρδίτσας-Πανελευσινιακός
Παναιγιάλειος-Λαμία
Σπάρτη-Τρίκαλα
Πανθρακικός-Χανιά

Η επόμενη (9η) αγωνιστική:
Σάββατο 7/1

Λαμία-Αγροτικός Αστέρας (15:00)
Τρίκαλα-Αναγέννηση Καρδίτσας

Κυριακή 8/12
Απόλλων Σμύρνης-Αχαρναϊκός (15:00)
Καλλονή-Κισσαμικός
Παναλευσινιακός-Αιγινιακός
Χανιά-Σπάρτη
Πανθρακικός-Καλλιθέα
ΟΦΗ-Πανσερραϊκός (16:00)
Άρης-Παναιγιάλειος (17:00)

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.