Διάψευση ΑΠΟΕΛ για ΠΑΟΚ-«Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Πιέρο» | LiveSports365


Διάψευση ΑΠΟΕΛ για ΠΑΟΚ-«Δεν υπάρχει καμία πρόταση για τον Πιέρο»

Written By ilpu on Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017 | 2:13 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Για τα νέα δημοσιεύματα που αφορούν τον Πιέρο Σωτηρίου, αλλά και γενικά για τα μετεγγραφικά του ΑΠΟΕΛ σχολίασε στον «Super ΣΠΟΡ FM», ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.


Αναλυτικά:

Για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κάθοδο του Λούμπος Μίχελς (τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ): «Αν έρχεται στην Κύπρο, έχει ειδοποιήσει άλλη ομάδα και όχι το ΑΠΟΕΛ. Είναι ένας κύκλος που τον ξανακλείνουμε, τον ξανακλείνουμε. Με όλο το σεβασμό προς τα δημοσιεύματα, δεν υπάρχει καμία επίσημη και καμία ανεπίσημη πρόταση. Το πιο αστείο είναι ότι πρόκειται για δημοσιεύματα που αφορούν δύο ομάδες δύο ομάδες (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) που έχουν σκοπό να επενδύσουμε περισσότερο από 1.5. εκ. για ένα ποδοσφαιριστή που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στην Ευρώπη».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έκανε ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Σωτηρίου, την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο: «Ποτέ μην λες ποτέ. Μπορεί να έρθει για παράδειγμα ομάδα από Ντουμπάι, Κατάρ, Κίνα και δώσει τρελό ποσό και πείσει τον ποδοσφαιριστή. Αυτό που λέμε είναι ότι ο Πιέρος δεν παραχωρείται αυτή τη στιγμή. Το ΑΠΟΕΛ θέλει να ενισχυθεί και όχι αποδυναμωθεί».

sportdog

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.