Ads Top

Εντυπωσιακή αποχαιρετιστήρια ομιλία Μοράις - Η απάντηση των παικτών


Για τελευταία φορά πήγε σήμερα στα Σπάτα ο Ζοσέ Μοράις. Και παρότι ήταν ξεκάθαρο εδώ και πολλές μέρες, πως ο Πορτογάλος τεχνικός αισθανόταν σαν χαμένος και ήταν «βυθισμένος» στον κόσμο της απογοήτευσης, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν κύριος απέναντι στους 
ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. 


Ο Μοράις έκανε αποχαιρετιστήρια ομιλία στα αποδυτήρια των Σπάτων, με ατάκες που εντυπωσίασαν όλους τους παίκτες. Μάλιστα ο Πέτρος Μάνταλος πήρε τον λόγο και μίλησε εκ μέρους όλων των παικτών, ως αρχηγός.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Να ξέρετε πως δεν έχω παράπονο από κανέναν από εσάς. Δουλέψατε καλά όλο αυτό το διάστημα. Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου. Γι αυτό και πήρα την απόφαση να μην συνεχίσω. Έχω και εγώ ευθύνη για ότι έχει γίνει, αναλαμβάνω την ευθύνη για ότι έγινε, υπήρχαν πράγματα που δεν έγιναν καλά, αλλά είχαμε και άτυχες στιγμές. Δουλέψαμε καλά, δεν έχω κανένα παράπονο από εσάς, είστε καλοί παίκτες, έχετε ποιότητα, ήθελα να κάνω αυτή την ομάδα πρωταθλήτρια. Δεν τα κατάφερα. Το πιστεύω πως αυτή η ομάδα μπορεί να γίνει πρωταθλήτρια. Πρέπει να πιστέψετε και εσείς στους εαυτούς σας. Ποτέ δεν πρέπει να εγκαταλείψετε. Έγω ήμουν σαν νεκρός στο κρεβάτι, έλεγαν στους γύρω μου, πως δεν μπορούσα να τα καταφέρω να ξανασηκωθώ. Αλλά τα κατάφερα. Πιστέψτε στους εαυτούς σας. Μπορεί Αυτή είναι η ζωή. Keep going» ήταν τα λόγια του Μοράις.

Ο Μάνταλος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και αποχαιρέτισε εκ μέρους όλων των συμπαικτών του, τον Μοράις.

«Δεν έχουμε κανένα παράπονο από εσάς. Μας βοηθήσατε όλους να βελτιωθούμε και ατομικά και ομαδικά. Σας ευχαριστούμε για όλα. Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία» ήταν τα λόγια του αρχηγού.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.