Ads Top

Αυτόν τον επιθετικό θέλει σαν τρελός ο Ουζουνίδης – Τι του δίνει ο ΠΑΟ και γιατί θα "φτιαχτούν" οι οπαδοί


Την ώρα που πολλά γράφονται για τον φορ που έχει ζητήσει ο τεχνικός του "τριφυλλιού", ο SportDog αποκαλύπτει ποιος είναι ο αυτός που έχει κλέψει την καρδιά του Έλληνα κόουτς...


Είναι δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό έχουν ανάγκη την απόκτηση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Μάρκους Μπεργκ. Δεν αποτελεί είδηση, δηλαδή, αυτό που γράφτηκε σήμερα ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ζητήσει την απόκτηση σέντερ φορ.

Εδώ και καιρό, άλλωστε, οι Πράσινοι το παλεύουν να φέρουν παίκτη για τη γραμμή κρούσης, ενώ και προσωπικά ο προπονητής του Τριφυλλιού έχει κάνει κινήσεις για να πείσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, άσχετα αν δεν μπορεί να ολοκληρωθεί το deal για οικονομικούς λόγους.

Προς το παρόν, λοιπόν, δεν υπάρχει κινητικότητα στο θέμα του σέντερ φορ, από τη μία επειδή δεν έχει αποδεσμευτεί ακόμα ο Ιμπάρμπο και από την άλλη γιατί, ως γνωστόν, δεν υπάρχει δυνατότητα της διοίκησης για να φέρει παίκτη με μεταγραφή ή μεγάλο συμβόλαιο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δείχνει απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία και την άνοδο του Λέτο. Ο Έλληνας κόουτς, αν και αρχικά δεν πίστευε στον Αργεντινό, πλέον θεωρεί ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα και γι΄αυτό, άλλωστε, τις τελευταίες μέρες ο παίκτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να αντέχει περισσότερο στους αγώνες.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού εμπιστεύεται την ποιότητα του Λέτο και βλέποντας ότι στην παρούσα φάση δεν μπορεί να αποκτηθεί πιο ικανός σέντερ φορ, έχει εισηγηθεί και την παραμονή του στο Τριφύλλι.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που εκτιμάται ότι οι Πράσινοι θα κρατήσουν τελικά τον Αργεντινό, προσφέροντας κάτι παραπάνω απ΄ αυτά που παίρνει τώρα (200.000 ευρώ), αλλά όχι, φυσικά, το αρχικό ποσό που ζητάει ο παίκτης και, όπως κυκλοφόρησε σήμερα, αγγίζει τις 500.000 ευρώ.

Προφανώς ο έμπειρος άσος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να πάρει αλλού αυτά τα χρήματα και υπάρχει η πεποίθηση ότι θα βρεθεί η "χρυσή τομή" (περίπου στις 350.000 ευρώ) ανάμεσα στις δύο πλευρές, από τη στιγμή κιόλας που ο Παναθηναϊκός στήριξε εμπράκτως τον παίκτη στην πιο δύσκολη φάση καριέρας του.

Παράλληλα, μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που είναι από τους πιο αγαπημένους της "πράσινης" εξέδρας και σαφώς η παραμονή του στην ομάδα θα λειτουργήσει και διαφορετικά, κάτι το οποίο γνωρίζει καλά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι η παρουσία του Λέτο στην ομάδα δεν περιορίζεται μόνο στα αγωνιστικά οφέλη.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.