Ads Top

Εξελίξεις στον ΠΑΟ μετά το ΣΕΦ - Προβληματισμός με Έλληνα άσο - Κοιτούν για μεταγραφή, ποιος φεύγει!


Τρέχουν οι εξελίξεις στον μπασκετικό Παναθηναϊκό!


Ο Παναθηναϊκός έχασε το τρίτο συνεχόμενο ντέρμπι φέτος από τον Ολυμπιακό, προβληματισμός μεγάλος υπάρχει, όχι, όμως, και αναταραχή. Δεν μιλάμε μόνο για την ίδια την ομάδα, αλλά και για τους φιλάθλους.

Οι “πράσινοι” δεν είναι ακόμη έτοιμοι, έχοντας βάλει τελευταία καινούριους παίκτες στο ρόστερ τους, και χρειάζεται χρόνος, ώστε να φθάσουν στο επίπεδο, που θέλουν. Πάντως, υπάρχει προβληματισμός για έναν παίκτη του “τριφυλλιού”.

Τον Γιάννη Μπουρούση. Δεν περίμενε κανείς να κάνει τα “όργια”, που έκανε πέρυσι στην Λαμποράλ, αφού στους Βάσκους είχε άλλο ρόλο. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να μη μπορεί να κάνει τα βασικά στον Παναθηναϊκό, υπάρχει διαφορά. Ο Μπουρούσης είναι ο μοναδικός από τους παίκτες του “τριφυλλιού”, που δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα. Προσπαθεί ο διεθνής σέντερ, δίχως, όμως, να μπορεί να ανταποκριθεί.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας περιμένουν μέσα στο 2017 καλύτερο πρόσωπο από τον Καρδιτσιώτη. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να κινηθούν για ψηλό, διώχνοντας τον Γκάμπριελ, που δείχνει ότι πλέον είναι περιττός στο ρόστερ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.