Ads Top

Φταίει ο Μαρινάκης που δεν βλέπουν μπάλα; - Δεν έπρεπε να πάρει Ουζουνίδη ο ΠΑΟ, αλλά τον...


Απολαυστικός Αλέφαντος στον SportDog για Χιμένεθ, Παναθηναϊκό, Ουζουνίδη! Ποιον προπονητή έπρεπε να πάρει η ΑΕΚ, σε ποιους φταίει ο Μαρινάκης!


Σήμερα υπάρχει ειδικός λόγος- και θα το καταλάβετε αύριο- υπάρχει λόγος που δεν θα μιλήσω για Ολυμπιακό στη στήλη αυτή τη φορά. Δεν γίνεται να μην αρχίσω όμως το σχολιασμό με ΑΕΚ και Χιμένεθ. Ακούω που λένε ότι είναι ο προπονητής που έφαγε 6 γκολ από τον Ολυμπιακό. Εντάξει, είναι μία ντροπή αυτό, αλλά εγώ δεν στέκομαι τόσο σε αυτό, όσο σε άλλα πράγματα. Δεν υπάρχει στο χάρτη πια Χιμένεθ! Όλο κάτι τέτοιους πάει και φέρνει. Έχει αποτύχει. Ούτε ακούγεται πουθενά. Δεν έκανε καριέρα και εξαφανίστηκε.

Βγαίνει ο Κετσπάγια τώρα και ρίχνει κεραυνούς εναντίον της ΑΕΚ. Εγώ δεν τα βάζω με την ΑΕΚ σώνει και ντε. Αν είσαι προπονηταράς ρε Κετσπάγια, πήγαινε σε καμιά ομάδα της προκοπής να σε δούμε. Όλο με την Κύπρο ασχολείσαι. Πού θα πας τώρα, να σε δούμε. Πού θα πας, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Σε κάτι κυπριακά ΜΜΕ μιλάς, στη μικρή Κύπρο. Για να τιμωρήσεις αυτούς που λες ότι σε αδίκησαν, έλα και πάρε μια ομάδα εδώ και νίκα τους, για να μην πω άλλη λέξη, τιμώρησέ τους. Εγώ έτσι έκανα όταν έφευγα από μία ομάδα. Πήγαινα σε άλλη και τους τιμωρούσα με τα γκολ.

Η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός έπρεπε να πάρουν τον Λουτσέσκου της Ξάνθης. Αλλά δεν ακούνε. Από πέρσι τους έλεγα για τον Στραπατσόνι, όλο έτσι τον ονόμαζα, Στραπατσόνι, και από πέρσι τους έλεγα για τον Λουτσέσκου. Και πάλι στην αρχή της σεζόν φέτος τους είπα για τον Λουτσέσκου. Μία ολόκληρη στήλη είχα αφιερώσει για τον προπονητή της Ξάνθης και συγκεκριμένη πρόταση στον τίτλο ότι αυτός είναι προπονητής για Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ. Όχι ο Ουζουνίδης. Αλλά δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ασχολούνται με τους διαιτητές και τους επόπτες. Να λοιπόν η Ξάνθη δεύτερη στη βαθμολογία πάνω από όλους τους “μεγάλους”, πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

Ο Λουτσέσκου είναι τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα ο πιο σταθερός και ο καλύτερος προπονητής που βλέπω από όλους αυτούς που έρχονται και παρέρχονται. Παίζει έξυπνα το 4-4-2, με ένα φτωχό υλικό, κρατάει χαμηλά τα σκορ, με αλληλοκαλύψεις, με σφικτό σχηματισμό. Αν δεν βλέπουν ποδόσφαιρο οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού και δεν μπορούν να κάνουν τις σωστές επιλογές σε παίκτες και προπονητές, μετά τους φταίει ο Μαρινάκης.

Αυτό το υλικό της ΑΕΚ πάντως, έτσι όπως το είδα πάλι τώρα, να εξηγούμαστε, ο Φέργκιουσον να έρθει να το αναλάβει, πρωταθλητισμό δεν θα κάνει. Τον Χερέρα να σηκώσεις από τον τάφο και να του πεις “έλα να προπονήσεις αυτούς τους παίκτες μεγάλε δάσκαλε του ποδοσφαίρου”, πρωτάθλημα δεν θα διεκδικεί.

Να με συγχωρείτε για τη μικρή στήλη σήμερα, αλλά υπάρχει λόγος και θα καταλάβετε αύριο.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.