Ads Top

ΒΟΜΒΑ: Προς Χαλ οδεύει ο Μιλιβόγεβιτς!


Συνέχεια στα ρεπορτάζ και τις πληροφορίες από Αγγλία για Μιλιβόγεβιτς, που κάνουν λόγο για επαφές Χαλ - Ολυμπιακού και τιμή πώλησης του Σέρβου στα 15,2 εκατ. ευρώ.


Από πιο νωρίς είχαν διαρρεύσει από το Νησί οι πληροφορίες για Χαλ και Μιλιβόγεβιτς.

Σύμφωνα με νεότερες πηγές από την Αγγλία η Χαλ φέρεται να έχει αποκτήσει το προβάδισμα έναντι ομάδων όπως η Γουέστ Χαμ και Σάντερλαντ. Στην Μεγάλη Βρετανία τοποθετούν την τιμή του Λούκα Μιλιβόγεβιτς στα 15,2 εκατ. ευρώ και θεωρούν πως δεν είναι εύκολο να κλείσει ένας τέτοιος παίκτης καθώς η αξία του έχει φτάσει στα ύψη και ανεβαίνει διαρκώς. Τονίζεται ακόμα πως υπήρξαν επαφές της Χαλ με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη και πως το αβαντάζ της είναι ο Μάρκο Σίλβα λόγω των σχέσεών του με τους Πειραιώτες. Κάποιες πηγές επιμένουν ακόμα για την Κρίσταλ Πάλας.

Ακόμα και οι Γουέστ Χαμ και Σάντερλαρντ εμφανίζονται να έχουν ρωτήσει για τον Μιλιβόγεβιτς. Ως γνωστόν ο ίδιος ο Σέρβος άσος έχει αποκαλύψει πως έκρινε σκόπιμο να μην πάει στην Λέστερ και ενώ το τελευταίο διάστημα είχε προκύψει ενδιαφέρον και άλλων συλλόγων. Η Γουέστ Χαμ φέρεται να έχει στείλει και scouts της στην Ελλάδα το τελευταίο διάστημα για τον διεθνή μέσο ενώ εκτιμάται πως η τιμή του μπορεί να ανέβει και άλλο!

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.