Ads Top

Έτσι ο Ολυμπιακός θα καλύψει το κενό του "Μίλι" – Η πρόταση του Μπέντο, μία επιστροφή κι ένας Έλληνας!


Ποιος θα είναι τελικά ο "εκλεκτός" για αντικαταστάτης του Σέρβου άσου που πήρε τη μεγάλη μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ;




Σε νέα εποχή μπαίνει, πλέον, ο Ολυμπιακός, καθώς θα πρέπει να μάθει να ζει και να παίζει χωρίς τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, έναν από τους καλύτερους παίκτες των Πειραιωτών τα τελευταία δύο χρόνια.

Οι πρωταθλητές έκαναν δεκτή την απίθανη πρόταση της Κρίσταλ Πάλας, που έφτασε περίπου στα 16 εκατομμύρια ευρώ και έτσι ο Σέρβος θα αγωνίζεται πλέον στην Premier League.

Το θέμα, λοιπόν, είναι τι θα γίνει με τον "αντι-Μίλι", καθώς το κενό που θα αφήσει πίσω του θα είναι πολύ μεγάλο και ο Μπέντο θα χρειαστεί κάποιο
"τρικ" ή μεταγραφική βοήθεια για να το καλύψει και να μη φανεί η τρύπα στα χαφ, κυρίως στα ματς της Ευρώπης.

Αυτή τη στιγμή, με τον χρόνο να πιέζει ασφυκτικά, όλα είναι ανοιχτά, καθώς στο Λιμάνι έχουν την πρόθεση και το χρήμα να κάνουν μία καλή κίνηση, ωστόσο είναι δύσκολο να βρουν κάτι πολύ καλό μέσα σε 24 ώρες.

Ο Μπέντο, εδώ και μέρες, έχει ζητήσει τον Ρομέρο, που αγωνίζεται στην Κρουζέιρο, πρώην ομάδα του Πορτογάλου κόουτς και του Βιάνα, παίρνοντας πριν ένα χρόνο μεταγραφή από τη Βελέζ Σάρσφιλντ. Η περίπτωσή του, πάντως, φαίνεται να αφορά κυρίως σε δανεισμό με οψιόν αγοράς, αφού είναι ακριβή και έτσι δύσκολα θα μπορέσουν να κλείσουν μία συμφωνία στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου.

Την ίδια στιγμή,, όμως, στην Αγγλία επιμένουν ότι το κενό του Μιλιβόγεβιτς θα το καλύψει ο Παϊτίμ Κασάμι, ο οποίος θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα, έχει κάνει μία κρούση, ενώ κάποιες πληροφορίες, αναφέρουν ότι έχει ειδοποιηθεί να ετοιμάζει βαλίτσες!

Τέλος, όσον αφορά την περίπτωση του Σιώπη, αυτή τη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, καθώς μπορεί ο παίκτης να αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, να έχει ήδη κλείσει για το καλοκαίρι, όμως δύσκολα θα τον πάρουν τώρα και θα τον παρουσιάσουν ως …"αντι-Μίλι", ειδικά από τη στιγμή που ο Σέρβος έφυγε με τόσα πολλά χρήματα.

Έτσι, λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο, είναι να καλύψει το κενό ο Μπέντο με την ενεργοποίηση του Ρομάο (ίσως γυρίσει ο Κασάμι, αν επιμείνει ο ίδιος), ενώ σίγουρα θα γίνει μεταγραφή δεξιού μπακ, καθώς στο Λιμάνι ανησυχούν για τον Φιγκέιρας. Ο Πορτογάλος έχει πάρει πάρα πολλά παιχνίδια και υπάρχει φόβος ότι θα …κλατάρει. Γι' αυτό έρχεται άμεσα ο Παρέδες, όπως σας ενημερώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.