Βόμβα Μπέντο: «Οι διοικούντες αποφάσισαν να αποκτηθεί ο Ανσαριφάρντ» | LiveSports365


Βόμβα Μπέντο: «Οι διοικούντες αποφάσισαν να αποκτηθεί ο Ανσαριφάρντ»

Written By pournD on Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 | 6:59 μ.μ.

Θέλεις να πας διακοπές και να..ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ λεφτά; Σου έχουμε την λύση! ΚΛΙΚ ΕΔΩ!
Μια ακόμη δήλωση έκανε ο Πάουλο Μπέντο με την οποία διαχώρισε ξεκάθαρα τη θέση του από την μεταγραφή του Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Η διοίκηση διέκρινε πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να αποκτηθεί». Τι άλλο είπε ο Πορτογάλος ενόψει Ξάνθης.


Για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ: «Ο Ανσαριφάρντ είναι ένας παίκτης ο οποίος σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Σίγουρα οι άνθρωποι του συλλόγου μας διέκριναν πως διαθέτει ποιοτικά στοιχεία και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αποκτηθεί. Όμως, σίγουρα θα πρέπει να δείξουμε σεβασμό και υπομονή. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής γιατί στην ομάδα που έπαιζε το στιλ παιχνιδιού ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που παίζουμε εμείς. Έπαιζε με τελείως διαφορετική στρατηγική από αυτή που παίζει ο Ολυμπιακός. Να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι κάποιοι παίκτες χρειάζονται περισσότερο χρόνο προσαρμογής από ότι κάποια άλλοι. Θα χρειαστεί μία περίοδος προσαρμογής και στη συνέχεια θα δούμε».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη: «Σίγουρα είναι σημαντικό το γεγονός πως επιστρέφουμε στην έδρα μας μετά από τρεις συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες. Πρόκειται να παίξουμε απέναντι στο δεύτερο στη βαθμολογία. Όπως γνωρίζουμε, στην Ξάνθη ο αντίπαλος μάς δυσκόλεψε αρκετά και δημιούργησε προβλήματα. Όμως νομίζω ότι παίξαμε καλά και κερδίσαμε δίκαια. Ανυπομονούμε για να παίξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Έχουμε ξεκάθαρο στόχο τη νίκη. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός πως θα παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Στο μυαλό μας έχουμε ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να κάνουμε και πώς να το κάνουμε, έτσι ώστε να καταφέρουμε να κερδίσουμε και να αυξήσουμε τη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο».

Δημοσίευση σχολίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ..


 
Copyright © 2010 - 2015. LiveSports365 - All Rights Reserved
Created by D. P.