Ads Top

Η πικρή αλήθεια του Κυριακίδη για ΑΕΚ και Ολυμπιακό!


Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού!


Διαβάστε αναλυτικά τι είπε στο Sport24Radio:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Όταν παίζεις με μεγάλες ομάδες, θέλεις σε πολύ μεγάλο βαθμό να δείχνεις το καλύτερό σου πρόσωπο. Η ομάδα μας τα κατάφερε με την ΑΕΚ και η ισοπαλία ήταν σαν νίκη, παρά τα προβλήματα που είχαμε, καθώς έλειπε ο Ουάρντα και ο Καμαβουάκα, που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους στο Κόπα Αφρικα, ενώ σχεδόν όλοι οι παίκτες ήταν με ίωση όλη την εβδομάδα, με συνέπεια να συμπεριληφθούν στην αποστολή παίκτες από την Κ20″.

Για το γεγονός ότι δείχνει να είναι ο πιο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του πρωταθλήματος: «Τον πρώτο λόγο έχει η προπόνηση. Η πρόοδος οφείλεται στον άνθρωπο που δουλεύουμε καθημερινά μαζί και λέγεται Τάσος Νικολαΐδης. Δουλεύουμε πολλές ώρες, για να φτάσουμε στο βαθμό που θέλουμε και είναι σημαντικό το πώς ετοιμάζουμε κάθε παιχνίδι, όπως και η κατάλληλη συγκέντρωση για το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν έχει στόχο να παίξει σε άλλη ομάδα: «Ενα μεγάλο όνειρο που είχα, η εθνική ομάδα, το πέτυχα. Επόμενος στόχος είναι να αγωνιστώ με τα χρώματα της εθνικής σε επίσημο παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή έχω συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό και κοιτάζω να βοηθάω την ομάδα μου, κοιτάζω να μην δέχομαι γκολ. Δεν έχω πουθενά αλλού το μυαλό μου. Ενας παίκτης που είναι καλά στην ομάδα του, φαίνεται και στο γήπεδο».

Για το αν σκεφτόταν πριν τον αγώνα ότι η ΑΕΚ έχει πρόβλημα στο γκολ: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Οταν κοιτάμε κάθε ομάδα, βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι, πως σκοράρει, με ποιο τρόπο έχει βάλει γκολ. Με τον Ολυμπιακό μας αδικεί το σκορ. Κάναμε καλύτερο παιχνίδι από ό,τι με την ΑΕΚ, είχαμε περισσότερη κατοχή, αλλά τότε χάσαμε 3-1. Χθες φέραμε 0-0. Και στο ποδόσφαιρο σημασία έχουν οι βαθμοί».

Για το ποιος είναι ο τερματοφύλακας που του έχει κάνει εντύπωση στη φετινή σεζόν: «Πολύ θετική εντύπωση μου έχει κάνει ο Ντοναρούμα του Αστέρα Τρίπολης. Δεν χρειάζεται να δει κανείς τον χθεσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εχει κάνει τρομερές εμφανίσεις, όχι μόνο χθες, άσχετα αν η ομάδα του κερδίζει ή χάνει».

Για τη θέση του τερματοφύλακα : «Κάθε τερματοφύλακας έχει κάποια χαρακτηριστικά. Προσπαθείς να βάλεις τα καλά και τα άσχημα να τα βελτιώσεις. Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα εξελίσσεται. Είναι διαφορετικές οι εποχές. Τον τερματοφύλακα τον χρησιμοποιούν περισσότερο οι ομάδες, πρέπει να παίζει έξω, περνάει η μπάλα συχνά από τα πόδια του και μέσα από αγώνες μεγαλύτερου επιπέδου μπορείς να πάρεις σημαντικά πράγματα. Ο πιο ολοκληρωμένος για μένα είναι ο Νόιερ, έχει μια τρέλα, με τέτοια χαρακτηριστικά, γρήγορος, δυνατός, με δύο πόδια που δεν μπορείς να καταλάβεις ποιο είναι το καλό του. Και είναι και η αντίληψη που έχει στις φάσεις. Σίγουρα όταν θα βγεις πολλές φορές από την εστία σου, θα κάνεις και λάθος. Δεν γίνεται να είσαι τερματοφύλακας και να μην κάνεις λάθη».

Για τον τρόπο που παραλίγο να χαθεί το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο φινάλε: «Μοχθήσαμε, παλέψαμε και σκεφτείτε τι θα μπορούσαμε να πάθουμε στο τέλος, για μια σκέψη που δεν κάναμε σωστά να κινδυνέψουμε να δεχτούμε γκολ. Οπως ακριβώς συνέβη με τον Ολυμπιακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.