Ads Top

Έτσι "χάρισε" τον Ανσαριφάρντ στον Ολυμπιακό!


Απίστευτα πράγματα συνέβησαν στο Τριφύλλι για τον Ιρανό άσο, που ήθελε σαν τρελός ο Ουζουνίδης στην ομάδα του, αλλά τελικά κατέληξε στον Ολυμπιακό! Τι ακριβώς παίχτηκε;


Είναι οριστικό πλέον ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν αλλάζει, αφού ο Ιρανός άσος αποφάσισε μετά από ένα μεγάλο σήριαλ να αποδεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων, απορρίπτοντας στην ουσία την προοπτική του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού.

Ειδικά, μάλιστα, στην περίπτωση του Τριφυλλιού, ο παίκτης φέρεται να περίμενε μέχρι την τελευταία στιγμή την κίνηση των Πρασίνων, ωστόσο αυτή δεν έγινε ποτέ λόγω του ότι δεν άδειασε θέση ξένου. Η ΠΑΕ, άλλωστε, το είχε ξακαθαρίσει ότι δε θα έκανε μεταγραφή, αν δεν αποδεσμευόταν κάποιος μη κοινοτικός ποδοσφαιριστής (βλέπε Ιμπάρμπο).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αυτός που είχε "ψήσει" τον Ιρανό άσο, καθώς τον είχε αναδείξει στον Πανιώνιο, ενώ του είχε υποσχεθεί πως στο Τριφύλλι θα είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως ζητούσε, άλλωστε, ο παίκτης, στο πλευρό του Μάρκους Μπεργκ.

Ο παίκτης ήταν πολύ "ζεστός" στο ενδεχόμενο να φορέσει την πράσινη φανέλα και γι' αυτό δεν είχε απαντήσει θετικά μέχρι σήμερα στον Ολυμπιακό, ο οποίος, ως γνωστόν, τα είχε βρει σε όλα με τον Πανιώνιο, περιμένοντας πότε οι Πράσινοι θα τα βρουν με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Επί της ουσίας, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν προσέγγισε ποτέ τον Πανιώνιο για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς δεν κατάφερε να αποδεσμεύσει κάποιον ξένο της ομάδας, με αποτέλεσμα ο παίκτης να μην κάνει άλλη υπομονή και εντέλει να πάρει την απόφαση να επιλέξει τον Ολυμπιακό.

Βέβαια, ο μεγάλος άσος της Νέας Σμύρνης πήρε τις διαβεβαιώσεις που ήθελε από την ομάδα του Πειραιά, ότι δε θα λογίζεται ως τρίτη επιλογή πίσω από τους Μπράουν Ιντέγε και Όσκαρ Καρντόσο, γι' αυτό, άλλωστε, υπάρχει η πληροφορία ότι έχει δρομολογηθεί από τους Πειραιώτες η πώληση ενός εκ των δύο επιθετικών.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.