Ads Top

Φάκελος μεταγραφές


Τα επόμενα 24ώρα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στα μεταγραφικά θέματα του ΠΑΟΚ.


Πολλά ονόματα γράφονται σε Ελλάδα και εξωτερικό και είναι λογικό να έχουν μπερδευτεί και οι φίλοι των ασπρομαυρων που αγωνιούν για την αγαπημένη τους ομάδα. Το INPAOK βάζει τα πράγματα σε μία σειρά σε ότι αφορά τις υποψήφιες μεταγραφές.

Οι ασπρόμαυροι ήθελαν αρχικά έναν σέντερ φορ και έναν παίκτη box to box και είχαν προχωρήσει αρκετές από τις περιπτώσεις. Η πρόταση της Γαλατασαράι για τον Γκάρι Ροντρίγκες άλλαξε λίγο τα σχέδια, καθώς στον ΠΑΟΚ αν τελικά παραχωρηθεί ο παίκτης, θέλουν να δώσουν αρκετά χρήματα για να τον αντικασταστήσουν. Ωστόσο ακόμη δεν μπορεί να θεωρείται καν σίγουρη η μετακίνηση του Ροντρίγκες στην Γαλατά, αφού οι δύο ομάδες μέχρι και σήμερα Παρασκευή δεν έχουν συμφωνήσει.

Η υπόθεση Ροντρίγκες λοιπόν, ίσως παίξει ρόλο στην υπόθεση του παίκτη που αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή με τον Ν΄ Ντόι της Ανζέ, ναι είναι ένας από τους βασικούς υποψήφιους. Αυτό διότι αν μείνει ο Ροντρίγκες, το μεταγραφικό πλάνο θα προχωρήσει κανονικά, ενώ αν φύγει και αποκτηθεί αντικαταστάτης, θα πρέπει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ να βάλουν κάτω τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα δημιουργηθούν.

Όσον αφορά τους πιθανούς αντικαταστάτες του Ροντρίγκες, αν τελικά αυτός παραχωρηθεί στην Γαλατασαράι, ο ΠΑΟΚ διαπραγματεύτηκε με την Παρτιζάν για τον Λεονάρντο, ρώτησε τον Στοχ (με τον Σλοβάκο να ενημερώνει πως έχει πρόταση δύο εκατομμυρίων ευρώ) και τρέχει και τρίτη περίπτωση που είναι όμως επίσης ιδιαίτερα ακριβή. Οι ασπρόμαυροι πάντως στοχεύουν αρκετά ψηλά καθώς δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να αποδυναμωθεί η ομάδα και ελπίζουν πως στο τέλος θα μπορέσουν να πάρουν και καλύτερο παίκτη απ΄ ότι είναι ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι.

Στο θέμα του επιθετικού τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Οι ασπρόμαυροι φαίνεται πως έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις.

inpaok.com 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.