Ads Top

Γιατί "καίει" η ΑΕΚ τον Αραούχο


Στην ΑΕΚ υποβαθμίζουν όσο δεν πάει το ενδεχόμενο του δανεισμού του Αραούχο της Λας Πάλμας και στρέφονται προς πιο εφικτούς μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση στη γραμμή κρούσης.


Από την ΑΕΚ, αν και αρχικά προέκυπτε πως εξετάζουν την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, ξεκαθάρισαν πως παρότι ο 25χρονος Αργεντινός φος της Λας Πάλμας προτάθηκε σε αυτούς που ασχολούνται με τα μεταγραφικά ζητήματα, δεν ασχολούνται περαιτέρω.

Την υπόθεση έφερε στο φως της δημοσιότητας Ισπανός δημοσιογράφος, ο οποίος προφανώς την προχώρησε πέρα από την... πραγματικότητα.

Γι' αυτό και από την ΑΕΚ έλεγαν το βράδυ της Κυριακής ότι "ο Αραουχο είναι μια από τις περιπτώσεις που τέθηκε στα υπ' όψιν μας, αλλά δεν πρόκειται να ασχοληθουμε. Ως εκ τούτου θέμα Αραουχο δεν υπάρχει για την ΑΕΚ", παγώνοντας το θέμα. 

Τούτο σημαίνει πως η ΑΕΚ θα στραφεί προς τους υπόλοιπους στόχους της. Στόχοι φαινομενικά πιο εφικτοί από την περίπτωση του Αραούχο, η οποία είχε αντικειμενικές δυσκολίες υλοποίησης.

Το σίγουρο είναι πως οι "κιτρινόμαυροι" θέλουν να επισπεύσουν το θέμα του επιθετικού για την άμεση ενίσχυση της γραμμής κρούσης έτσι ώστε ν' αυξηθούν οι -περιορισμένες πια- επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.