Ads Top

Παίκτης έφυγε στο ημίχρονο αγώνα επειδή έπρεπε να κάνει... σκοπιά!


Απίστευτο σκηνικό στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου, με τον διεθνή Κύπριο μπασκετμπολίστα, Μιχάλη Μύθιλλο, του ΑΠΟΕΛ να αποχωρεί στο ημίχρονο του αγώνα με τον Κεραυνό επειδή έπρεπε να επιστρέψει στη μονάδα που υπηρετούσε!


Εκεί που νομίζεις ότι τα έχεις δει ή ακούσει όλα, έρχεται μία είδηση και ξέρεις ότι πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να καταλάβεις ότι μπορείς ακόμα να... εκπλήσσεσαι! Σαν αυτό που συνέβη δηλαδή στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της Κύπρου στον αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Κεραυνό (νίκη με 64-70 για τον Κεραυνό) όπου ο Μιχάλης Μύθιλλος αποχώρησε στο ημίχρονο επειδή έπρεπε να επιστρέψει στη... μονάδα που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία!

Όπως έγινε γνωστό από τον ΑΠΟΕΛ, ο Μύθιλλος, ο οποίος σημειωτέον ανακηρύχθηκε φέτος καλύτερος Έφηβος του Κυπριακού μπάσκετ, είχε υπηρεσιακό σημείωμα από τη μονάδα του και μπορούσε να βρίσκεται εκτός στρατοπέδου μέχρι τις 20:00 χθες (28/1). Ο αγώνας του ΑΠΟΕΛ με τον Κεραυνό όμως ήταν προγραμματισμένος για τις 19:00, με αποτέλεσμα ο νεαρός παίκτης να αναγκάζεται να αποχωρήσει στο ημίχρονο του αγώνα από το γήπεδο για να μην περάσει στρατοδικείο!

Το γεγονός αυτό απολύτως λογικά εκνεύρισε τον τεχνικό της ομάδας, Δημήτρη Κουστένη, ο οποίος μετά τον αγώνα δήλωσε στο επίσημο σάιτ του ΑΠΟΕΛ στο twitter ότι "αυτά είναι πρωτόγνωρα, πρωτάκουστα πράγματα, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται, αυτά μόνο εδώ συμβαίνουν και με εκπλήσσουν αρνητικά. Δε μπορεί ένας παίκτης που είναι επίλεκτος να μην έχει δικαίωμα να παίξει στην ομάδα του".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από τις δηλώσεις του τεχνικού του ΑΠΟΕΛ:



*sport24.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.