Ads Top

Τι συμβαίνει πια με Τσόρι και Μπέντο - Γιατί τον έχει στη... μπούκα ο Πορτογάλος;


Ο Πάουλο Μπέντο τον άφησε για ακόμα ένα παιχνίδι εκτός αποστολής προκαλώντας νέα ερωτηματικά...


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (18/1) τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δει την ομάδα του να συνέρχεται μετά την ισοπαλία στα Περιβόλια απέναντι στον Πλατανιά.

Παρόλα αυτά, τα προβλήματα στο ερυθρόλευκο "στρατόπεδο" είναι πολλά και έχουν να κάνουν με την μεσαία γραμμή. Κι αυτό γιατί θα λείψουν οι Μάρτινς, Μπουχαλάκης που είναι τραυματίες, αλλά και ο Ρομαό που είναι στο Κόπα Άφρικα.

Έτσι, οι μοναδικές λύσεις στην θέση του αμυντικού χαφ είναι οι Μιλιβόγεβιτς, Καμπιάσο, ωστόσο αυτό που προκαλεί και πάλι απορία είναι η απουσία από την αποστολή του Τσόρι Ντομίνγκες.

Ο Αργεντινός έμεινε εκτός για ακόμα ένα ματς από τον Πάουλο Μπέντο και στην συγκεκριμένη περίπτωση τα ερωτηματικά είναι πολλά, καθώς με τόσες απουσίες στα χαφ, δεν θα μπορούσε να βρει μια θέση στην αποστολή και ο Τσόρι;

Τα πράγματα ανάμεσα στους δυο φαίνεται να είναι σοβαρά και δεν αποκλείεται η φήμη ότι επέστρεψε με... παραπανίσια κιλά από τις διακοπές των Χριστουγέννων να είναι πραγματικότητα και να είναι ένας από τους λόγους που μένει στο περιθώριο από τον Μπέντο.

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.