Ads Top

Στην… αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ για Ροντρίγκες – Τι απαντάει στις δηλώσεις του!


Κάποια μικρά ψέματα φαίνεται πως είπε ο Γκάρι στο «αντίο» του από τον Δικέφαλο, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ισχυρίζονται από την ΠΑΕ.


Παρελθόν αποτελεί πλέον για τον ΠΑΟΚ ο Γκάρι Ροντρίγκες, καθώς πριν λίγες ώρες ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταγραφή του στη Γαλατασάραι. Ο Αφρικανός άσος στις δηλώσεις του τόνισε πως ήταν «όνειρο ζωής» να πάει στην Τουρκικό σύλλογο, ενώ άφησε να εννοηθεί πως δεν του έγινε ουσιαστικά πρόταση ανανέωσης από τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα πάντως με τον Δικέφαλο, αυτό δεν ισχύει, καθώς οι άνθρωποι της ομάδας σημειώνουν ότι από το καλοκαίρι δεν ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, ενώ και στην πρόσφατη συνάντηση του με τον Ιβάν Σαββίδη, δεν δέχθηκε να κάνει καμία συζήτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το μόνο που ζήτησε ήταν να τον αφήσουν να πάει στην Τουρκία, κάτι που τελικά και έγινε!

Επίσης, ο Γκάρι στις δηλώσεις του ανέφερε πως δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό λόγω ενοχλήσεων, όμως από τον ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι όντως είχε ενοχλήσεις τρεις μέρες πριν, αλλά η μαγνητική του ήταν «καθαρή».

sportdog
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.