Ads Top

Κι άλλη "βόμβα" στο Λιμάνι μετά τον Ανσαριφάρντ!


Ο Ιρανός αστέρας έκλεισε στον Ολυμπιακό και ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα, αλλά η άφιξή του φέρνει νέες σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι!


Πλέον θεωρείται οριστικό ότι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, όπως όλα δείχνουν από τώρα και όχι από το καλοκαίρι.

Ο Ιρανός άσος αποφάσισε να αποδεχθεί την πρόταση των Ερυθρολεύκων και δεδομένου ότι υπήρχε συμφωνία ανάμεσα στον Πανιώνιο και τους Πειραιώτες για την καταβολή της ρήτρας των 400.000, το deal έκλεισε σήμερα οριστικά.

Ωστόσο, η αναμενόμενη άφιξη του παίκτη στον Πειραιά, αναμένεται να φέρει κι άλλες σημαντικές εξελίξεις στο Λιμάνι, καθώς, όπως ο sportdog σάς είχε αποκαλύψει από τη Δευτέρα, οι Ερυθρόλευκοι θα προχωρήσουν σε μία σημαντική αποχώρηση στην επίθεση για να δώσουν ...χώρο στον Ανσαριφάρντ!

Ο Ιρανός άσος, άλλωστε, έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχει ρόλο στην ομάδα και γι΄ αυτό, πλέον, θα δρομολογηθεί η πώληση είτε του Ιντέγε, είτε του Καρντόσο, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!

Εξάλλου, αν θα αποχωρούσε ο Νιγηριανός άσος τώρα από το Λιμάνι, δεδομένου ότι πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας, αυτό θα γινόταν μόνο με μία πολύ μεγάλη πρόταση. Λέτε να έχει φτάσει ήδη στα γραφεία του Ολυμπιακού;

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.