Ads Top

Σοκάρει το ΝΒΑ ο Γιάννης, ΜΥΘΙΚΗ παράσταση!


Θα μας τρελάνει το παλικάρι, δεν υπάρχει περίπτωση! Οι Μιλγουόκι Μπακς νίκησαν για μια ακόμα φορά την φετινή σεζόν τους Σικάγο Μπουλς, με 116-96 και ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε μια ανεπανάληπτη παράταση στο United Center του Σικάγο!


Με μια εμφάνιση ΜΥΘΙΚΗ, με επιρροή στο παιχνίδι απερίγραπτη και με νούμερα που προκαλούν ζάλη! Κάθεστε; Ο Greek Freak πέτυχε 35 πόντους με 13/19 σουτ (1/1 τρίποντο) και 9 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 2 κλεψίματα και άκουσον, άκουσον 7 τάπες!

Ναι καλά διαβάσετε, ο άνθρωπος έκανε 7 μπλοκ, αφήστε που θα μπορούσε το κοντέρ να είχε γράψει 9, αν οι διαιτητές δεν τον χρέωναν με δύο φάουλ, που τα ριπλέι έδειξαν πως ήταν μεγαλοπρεπέστατες τάπες! Ο Τζαμπάρι Πάρκερ ήταν ο συμπαραστάτης του ηγέτη των Μπακς με 27 πόντους, ενώ από 15 πέτυχαν οι Μονρό και Μπρόγκντον.

Ο ρούκι έκανε το πρώτο Triple Double της καριέρας του προσθέτοντας στους 15 πόντους 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Δικαίως, μετά το τέλος έφαγε και το καθιερωμένο μπουγέλο στα αποδυτήρια!


Οι Μπακς σκόρπισαν στην τελευταία περίοδο τον Ουέιντ, τον Μπάτλερ και την παρέα τους με τον Αντετοκούνμπο να κάνει ένα άνευ προηγουμένου μπασκετικό πάρτι σε άμυνα και επίθεση!





*eurohoops.net
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.